tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 916 Çözümler 22 Pazar 11:39 #1 RAM 8 GB DDR4 SSD veya HDD modeli 128 GB SSD Ekran kartı Intel HD Graphics 520 İşlemci Intel i5-6200U Windows 11'e yükseltme ile geçersem performans kaybı olur mu? Formatla mı geçilmesi gerekiyor?
Çözüm SerdarT35 Pazar 11:47 tspmb7 dedi: Güncelleme ile değil de yükseltme aracından bahsetmiştim. Yükseltme aracıyla yükseltilebiliyor. Benim için önemli olan performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... O sistemle ağır yükte bir şey yaptığını yapmam, internet surfing için seni pek etkilemez yani bilgisayarı hantallaştırmaz.
tspmb7 dedi: Güncelleme ile değil de yükseltme aracından bahsetmiştim. Yükseltme aracıyla yükseltilebiliyor. Benim için önemli olan performans kaybı olur mu? Genişletmek için tıkla... O sistemle ağır yükte bir şey yaptığını yapmam, internet surfing için seni pek etkilemez yani bilgisayarı hantallaştırmaz.
KS KS tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 916 Çözümler 22 Pazar 11:57 #11 TeamOFMind dedi: Yükseltme devasa bir güncellemedir. Devasadır ama. Genişletmek için tıkla... TeamOFMind dedi: Bir de onu diyeceğim. 128 GB+ Windows 11 ile anca ofis programı çalıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme demedim yükseltme aracı. ISO'yu indirip açıp öyle yükseltiyorum yani. 35 GB yer kapladığını görmedim ISO en fazla 5 GB falan oluyor. 128 GB diske bir sürü oyun yükleyebiliyorum. Dediğim araç: Artı 0 Eksi
TeamOFMind dedi: Yükseltme devasa bir güncellemedir. Devasadır ama. Genişletmek için tıkla... TeamOFMind dedi: Bir de onu diyeceğim. 128 GB+ Windows 11 ile anca ofis programı çalıştırırsınız. Genişletmek için tıkla... Hocam güncelleme demedim yükseltme aracı. ISO'yu indirip açıp öyle yükseltiyorum yani. 35 GB yer kapladığını görmedim ISO en fazla 5 GB falan oluyor. 128 GB diske bir sürü oyun yükleyebiliyorum. Dediğim araç: