O sistemle ağır yükte bir şey yaptığını yapmam, internet surfing için seni pek etkilemez yani bilgisayarı hantallaştırmaz.Güncelleme ile değil de yükseltme aracından bahsetmiştim. Yükseltme aracıyla yükseltilebiliyor. Benim için önemli olan performans kaybı olur mu?
Güncelleme ile değil de yükseltme aracından bahsetmiştim. Yükseltme aracıyla yükseltilebiliyor. Benim için önemli olan performans kaybı olur mu?Güncelleme ile geçmene izin vermez. İşlemcinin en az 8. nesil olması gerekiyor. Format ile yani Rufus'tan bypass ayarlarını açıp geçmeniz gerek.
O sistemle ağır yükte bir şey yaptığını yapmam, internet surfing için seni pek etkilemez yani bilgisayarı hantallaştırmaz.Güncelleme ile değil de yükseltme aracından bahsetmiştim. Yükseltme aracıyla yükseltilebiliyor. Benim için önemli olan performans kaybı olur mu?
Güncelleme ile değil de yükseltme aracından bahsetmiştim. Yükseltme aracıyla yükseltilebiliyor. Benim için önemli olan performans kaybı olur mu?
Yükseltme devasa bir güncellemedir. Devasadır ama.
35 GB im gitti haklısınız.
Bir de onu diyeceğim. 128 GB+ Windows 11 ile anca ofis programı çalıştırırsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.