Windows 11'e yükseltme yolu tercih edilmeli mi?

Temiz kurulum öneririm ben, aynı sürüme yükseltme ile geçtiğimde arayüz akıcı gibi gelmemişti bana. Belki sıfırdan kursam düzelir ama bilemedim. Ayrıca bazı Bloatware'ler yüklenmeyeceği için temiz kurulum daha avantajlı.

Bende ki İ3 - 1115G4 işlemcinin 4.2 GHz olan maksimum saat hızı görev yöneticisinde 3.9 GHz olarak gözüküyor. Gerçek zamanlı çalışma hızı da 3.9 GHz ise büyük sıkıntı.

Arkadaşlar bu kurulumu direkt indirip win10 gibi lisanssız kurabiliyor ve kullanabiliyormuyuz?
Ekran görüntüsü 2021-10-05 115618.png

Gece yükseltme yaptım tüm programlar her şey bozuldu. İnternet gidip gidip gelme gibi şeyler oldu. Media Creation Tool ile bir USB yapıp öyle temiz kurulum yaptım. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
Hocam bende geçmeyi düşünüyorum ama GTA5 falan var bunları yüklemek uzun sürdüğü için temiz kurulum yapmak istemiyordum ama siz böyle deyince bi korkmadım değil.

Hocam bende geçmeyi düşünüyorum ama GTA5 falan var bunları yüklemek uzun sürdüğü için temiz kurulum yapmak istemiyordum ama siz böyle deyince bi korkmadım değil.
Temiz kurulum iyidir, zararı yok faydası var. Tüm programları yüklemek internet hızına bağlı ama ortalama düzey internet kullananlar için maksimum 1 gün sürer her şeyi ayarlamak.

Arkadaşlar Tpm ayarını halletim fakat işlemcim yetersiz gözüküyor. Sanırım yükleme yardımcısı ile direkt kurulum yapamayacağım nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?

Gece yükseltme yaptım tüm programlar her şey bozuldu. İnternet gidip gidip gelme gibi şeyler oldu. Media Creation Tool ile bir USB yapıp öyle temiz kurulum yaptım. Şu an sorunsuz kullanıyorum.
herhangi bir kasma donma veya pc de ki oyunlar da atma tıkanma vb hatalar var mı
Arkadaşlar Tpm ayarını halletim fakat işlemcim yetersiz gözüküyor. Sanırım yükleme yardımcısı ile direkt kurulum yapamayacağım nasıl bir yol izlemem gerekiyor ?
yeterli bilgim yok fakat okuduklarım kadarı ile insider üzerinden veya iso dosyayı ile temiz bir kurulum oluyormuş insider den hatalar aldım iso kullananlar eğer sorunsuzsa ona geçeceğim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı