Oxygen123 Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır?
Çözüm L L LelouchReyiz 2 Kasım 2024 Regedit üzerinde değişiklik yaparak kişiselleştirebilirsiniz. Mesela ben etkinleştirmeden windows 10'u dark temaya geçirmiştim. Change Windows 10 & 11 Theme Without Activating Windows - MajorGeeks While you can use Windows 10 without activating it, there are some limitations, most notably that you can't change the wallpaper or theme. www.majorgeeks.com
Regedit üzerinde değişiklik yaparak kişiselleştirebilirsiniz. Mesela ben etkinleştirmeden windows 10'u dark temaya geçirmiştim. Change Windows 10 & 11 Theme Without Activating Windows - MajorGeeks While you can use Windows 10 without activating it, there are some limitations, most notably that you can't change the wallpaper or theme. www.majorgeeks.com
L LelouchReyiz Megapat Katılım 10 Haziran 2016 Mesajlar 363 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #2 Regedit üzerinde değişiklik yaparak kişiselleştirebilirsiniz. Mesela ben etkinleştirmeden windows 10'u dark temaya geçirmiştim. Change Windows 10 & 11 Theme Without Activating Windows - MajorGeeks While you can use Windows 10 without activating it, there are some limitations, most notably that you can't change the wallpaper or theme. www.majorgeeks.com Artı 0 Eksi Çözüm
Regedit üzerinde değişiklik yaparak kişiselleştirebilirsiniz. Mesela ben etkinleştirmeden windows 10'u dark temaya geçirmiştim. Change Windows 10 & 11 Theme Without Activating Windows - MajorGeeks While you can use Windows 10 without activating it, there are some limitations, most notably that you can't change the wallpaper or theme. www.majorgeeks.com
Batulisca94 Centipat Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Oxygen123 dedi: Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok alakasız biliyorum da Linux kullanıyosun tarayıcı Chrome. Artı 0 Eksi
Oxygen123 dedi: Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Çok alakasız biliyorum da Linux kullanıyosun tarayıcı Chrome.
Poyraxel Hectopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 578 Çözümler 2 Yer Monclova,Toledo,Ohio,United States Daha fazla Sistem Özellikleri Telefon: Nokia 5228 // PC: gtx 680, i3 10105f,8gb ddr4 2300mhz ram, 600watt markası bilinmeyen PSU :D, 500gb m.2 ssd // asus prime H510M-E // Windows 10 21H2 // Laptop: Acer extensa 5620 // İATKOS V7 Leopard Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #4 Oxygen123 dedi: Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam vm yeva Dual boot için mi sordunuz, Linux kullanmanız benim de garibime gitti. Artı 0 Eksi
Oxygen123 dedi: Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam vm yeva Dual boot için mi sordunuz, Linux kullanmanız benim de garibime gitti.
KS KS Oxygen123 Decapat Katılım 8 Eylül 2023 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 Poyraxel dedi: Hocam vm yeva Dual boot için mi sordunuz, Linux kullanmanız benim de garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Yoo Windows 11 kullanıyorum ne alaka? Artı 0 Eksi
Poyraxel dedi: Hocam vm yeva Dual boot için mi sordunuz, Linux kullanmanız benim de garibime gitti. Genişletmek için tıkla... Yoo Windows 11 kullanıyorum ne alaka?
SıradanBirÜye123 Centipat Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ocak 2025 #6 Oxygen123 dedi: Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Önce dosya yöneticisini aç sonra C:/Windows/resources/themes git ve istediğin temaya çift tıkla hem tema uygulanacak hem de ayarlar açılacak ama ayarların açılmasında sorun yok. Geri kapatabilirsin ayarları. Oxygen123 dedi: Yoo Windows 11 kullanıyorum ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hani tarayıcın Chrome görünüyor ya herhalde bunlar Windows'a Chrome yüklenemiyor sanmışlar Chrome'dan yazdığın için Linux'tasın zannediyorlar. Batulisca94 dedi: Çok alakasız biliyorum da Linux kullanıyosun tarayıcı Chrome. Genişletmek için tıkla... Kk Windows ada Chrome yüklenebiliyor ya hani. Artı 0 Eksi
Oxygen123 dedi: Çeşitli Windows 11 temaları var ama Windows etkin değilse yapamıyoruz. Bunun başka bir yöntemi var mıdır? Genişletmek için tıkla... Önce dosya yöneticisini aç sonra C:/Windows/resources/themes git ve istediğin temaya çift tıkla hem tema uygulanacak hem de ayarlar açılacak ama ayarların açılmasında sorun yok. Geri kapatabilirsin ayarları. Oxygen123 dedi: Yoo Windows 11 kullanıyorum ne alaka? Genişletmek için tıkla... Hani tarayıcın Chrome görünüyor ya herhalde bunlar Windows'a Chrome yüklenemiyor sanmışlar Chrome'dan yazdığın için Linux'tasın zannediyorlar. Batulisca94 dedi: Çok alakasız biliyorum da Linux kullanıyosun tarayıcı Chrome. Genişletmek için tıkla... Kk Windows ada Chrome yüklenebiliyor ya hani.