Windows 11'i indirilmeli mi?

BroBeyXD

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar biliyorsunuz ki Windows 11 çıktı ve bende güncellemeyi planlıyorum. Ama babam diyor ki aralık da falan güncelle diyor. Her neyse. Kısacası Windows 11'i şimdi indirmeli miyim yoksa sonra mı indirmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

Selamlar biliyorsunuz ki Windows 11 çıktı ve bende güncellemeyi planlıyorum. Ama babam diyor ki aralık da falan güncelle diyor. Her neyse. Kısacası Windows 11'i şimdi indirmeli miyim yoksa sonra mı indirmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.
Şu an İnsider versiyonu var tam sürümün çıkmasını bekle babanı dinlemelisin derim.

Günlük olarak kullandığınız, iş yaptığınız makineye kurmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Bu sadece Windows 11 için geçerli değil. Hiç bir yazılımın, donanımın stable olmayan sürümlerinin, günlük kullanılan makinede kullanılmasına karşıyım.
Evde fazladan köşede duran yedek bilgisayarınız varsa onun üzerinde deneyebilirsiniz. Veya çoğu kişinin yaptığı gibi sanal makine üzerinde deneyimleyebilirsiniz.

Ben kurdum Windows 10'dan kurtuldum. 20 saniyede açılan PC 5 10 saniyede açıldı. Nadiren explorer.exe çöküyor ama hemen düzeliyor. Laptop kullanıyorsanız geçmeyin.

Aslında şöyle benim PC çok iyidir bana göre bilgileri vereyim:

GTX 1650 Ti 4 GB
476 GB SSD (60 GB boş alan)
i7 10750H.
DX 12 destekli.
Windows 10 Pro.
Günlük olarak kullandığınız, iş yaptığınız makineye kurmanızı kesinlikle tavsiye etmem. Bu sadece Windows 11 için geçerli değil. Hiçbir yazılımın, donanımın stable olmayan sürümlerinin, günlük kullanılan makinede kullanılmasına karşıyım.
Evde fazladan köşede duran yedek bilgisayarınız varsa onun üzerinde deneyebilirsiniz. Veya çoğu kişinin yaptığı gibi sanal makine üzerinde deneyimleyebilirsiniz.

Yani bekleyin diyorsunuz öyle mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı