Windows 11'i Rufus ile yüklemek sorun olur mu?

Makaleler
9
Yer
İstanbul, Türkiye
RAM
4,00 GB
Ekran kartı
NVIDIA GeForce Experience
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @ 3.07GHz
Windows 11'i çok beğendim. Bu kadar beklemiyordum. Rufus ile yükledim. Sizce kalınır mı? Yoksa Windows 10'a geri dönmeli miyim? Ekran kartı uyumsuz galiba. Uygulamayı açtım, sistem yapılandırması desteklenmiyor dedi. Kararsız kaldım, birisi aydınlatabilirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11'i çok beğendim. Bu kadar beklemiyordum. Rufus ile yükledim. Sizce kalınır mı? Yoksa Windows 10'a geri dönmeli miyim? Ekran kartı uyumsuz galiba. Uygulamayı açtım, sistem yapılandırması desteklenmiyor dedi. Kararsız kaldım, birisi aydınlatabilirse sevinirim.
Ekran kartınızın NVIDIA uygulaması olması dışında hiçbir sorun yok.

SSD varsa rahat kullanırsınız. 4 GB RAM'li 3317U bilgisayarda gram kasma yoktu. Ayrıca GeForce Experience diye bir GPU modeli yok. dxdiag üstünden ekran kısmını SS atar mısınız?
Ekran kısmının resmi. Aynı yazdığım şekilde yazıyor.
Ekran görüntüsü 2022-03-26 110240.png

Windows 10'a döneyim o zaman. Belki yeni bilgisayar alabilirsem Windows 11'i kurarım.
Ayarlardan Windows 10'a geri dönmem için seçenek var mı?

Disk temizleme aracını kullanarak eski dosyaları silmedi iseniz ve 10 gün geçmedi ise dönebilirsiniz. Format atarak geçti iseniz downgrade işlemini uygulayabilirsiniz. Dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.

Disk temizleme aracını kullanarak eski dosyaları silmedi iseniz ve 10 gün geçmedi ise dönebilirsiniz. Format atarak geçti iseniz downgrade işlemini uygulayabilirsiniz. Dosyalarınızı yedeklemeyi unutmayın.

Bugün yüklemiştim zaten dosyaları koruyarak hemen dönüş yapayım, yükledikten sonra sonucu bildiririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı