Düşünüyordum derken, Windows 11 olmazsa Linux tabanlı bir sisteme geçmeyecekseniz çok düşünmeyin zira Windows 10 desteği bitti. Biraz Mac biraz Linux esintileri olsa da en günceli en iyidir.
Hocam sürükle bıraktan kastınız birlikte aç özelliğini kestirme yolu mu?
Çünkü insanlar sırf bu özellik için Windows 11'e geçmiyormuş fakat ben bu özelliğin yokluğunu hiç hissetmedim açıkçası.
Bende Windows 11 kullanmaya başladığımdan beri bu şekilde alışmak zorunda kaldım. Ama anlaşılır gibi değil böyle önemli hayat kurtaran bir özellik neden konulmaz.
TPM 2.0 destekleniyormuş, Windows 11'e geçmeli miyim? Ayrıca Windows Update kullanarak geçince 10 günlük deneme süresi veriyormuş, istersek geri Windows 10'a dönüyormuşuz diye duydum, bu doğru mu?
Yanlış bilgi değil, eksik yazmışım. 20H2 desteği bitti. 21H2'de yakında bitecek. Vaat edilen tarihe kadar daha önce hiç aktif destek sağlandığını hatırlamıyorum.
TPM 2.0 destekleniyormuş, Windows 11'e geçmeli miyim? Ayrıca Windows Update kullanarak geçince 10 günlük deneme süresi veriyormuş, istersek geri Windows 10'a dönüyormuşuz diye duydum, bu doğru mu?
Kendiniz düzenlemeniz gerekiyor. Şahsen benim de pek sevdiğim bir sürüm değil ama günceli kullanmayınca sorun bir zaman sonra (ki çok uzun bir zaman da olmuyor o) sorun yaşıyorsunuz. Belki daha standart, ev kullanıcı için çok sorun olmayabilir.