Windows 11'in geldiği nokta

Makaleler
2
Merhaba,

4 Ekim 2021 tarihinde yayınlanan ilk sürüm ile birlikte geçtiğim Windows 11'i severek kullanmaktaydım. Ancak son çıkan güncellemelerle birlikte sistemde hantallaşma, bazı işlevlerin sorun çıkarmaya başlaması, ciddi eksiklikler, artış eğilimindeki buglar derken her ne kadar arayüzden çok memnun olsam da artık stabilitenin adresi Windows 10'a ne yazık ki dönüyorum. Özellikle yayınlanan son güncelleme ile (22000.469) sistem çok rezil bir hale geldi. Sizde durumlar nasıl?

Şuanda bahsetmiş olduğunuz 22000.469 güncellemesindeyim. Ancak gayet stabil bir şekilde kullanıyorum. Ne gibi sorunlarla karşılaştınız hocam?

Valla 2 türlü kurulum yaptım.
İlkinde anakart üreticisinin sağladığı sürücülerle kurulum yapmıştım. Sonuç sizin dediğiniz gibi oldu. Windows 10'a geri döndüm.
İkincisinde hiçbir sürücüyü kurmadım sadece AMD ekran kartı sürücüsünü kendi sitesinden kurdum kalanlarını kendi Windows Update üzerinde kurdu. Şimdilik gayet güzel gidiyor. Bir de kurulum sırasında Microsoft hesabını felan girdim interneti kapatmadım ikinci kurulumda. Acaba onun da etkisi var mı bilemem.

Aynı güncelleştirmeyi bende birkaç saat önce yaptım. Üstüne birde ekran kartında problem olduğu için DDU ile ekran kartı driverını silip tekrar yükledim ama herhangi bir stabilite sorunu yaşamadım.

Ben bug ve donma sorunları yaşamadım ama laptop kullanıcısı olarak pil performansı tatmin etmiyor Windows 10 da 12 saat üstü kullanabildiğim laptop Windows 11 de 8 saat kullanabiliyorum.

Dosyalar silinmeden Windows 10 geri dönemiyoruz değil mi?

Hocam bende daha önce olmayan mavi ekranlar başladı yeni güncellemeyi deneyeceğim olmazsa elveda Windows 11.

Hocam final sürümü mü?

Hocam final sürümü mü?
Evet. İlk sürümlere göre oldukça hantallaştı. Bugların sayısı arttı, hatalar daha fazla geliyor. Eksikler çok. Her şete rağmen şu an format atıyorum, eğer en azından hantallaşmada bir değişiklik olmazsa Win10 yolu gözükecek.
Kullandıkça hantallaşıyor o yüzden ben de tekrar Windows 10'a döndüm. Windows 11'deki sağ tık olayı çok sinir bozucu.
Daha iyi bir tespit olamazdı. Aynen öyle. Android olmuş bu, kullandıkça şişiyor ve hantallaşıyor. 3 ayda bir formatla mı uğraşacağım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…