Daha yüklemeyi düşünmüyorum Windows 10 desteği sona ereceği zaman yükleriz çünkü Windows 10 ilk çıktığı zaman dünya kadar sorun yaşamıştı iyice oturup stabil olsun o zaman yükleyeceğim
Ne farkı var ki? Her sürümü W10 a göre sorunlu ve niteliksiz hocam ne yazık ki.. Görünen köy kılavuz da istemiyor. W11 adam olmadı. Olamayacak gibi de...
daha yüklemeyi düşünnüyorum windows 10 desteği sona ereceği zaman yükleriz çünkü windows 10 ilk çıktığı zaman dünya kadar sorun yaşamıştı iyice oturup stabil olsun o zaman yükleyeceğim
Hocam ben geçeli 1 ay oluyor. Henüz hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. Oyun konusunda endişeliyseniz bilemem. Ben fazla oyun oynamam ama sadece günün yorgunluğunu ETS 2 ile atıyorum hepsi o.
Ne farkı var ki? Her sürümü Windows 10'a göre sorunlu ve niteliksiz hocam ne yazık ki. Görünen köy kılavuz da istemiyor. W11 adam olmadı. Olamayacak gibi de...
Resmi olarak ilk ISO dosyası çıktığından beri Windows 11 kullanıyorum, 9 ay falan oldu sanırsam. Hiçbir sıkıntı ile karşılaşmadım hatta Windows 10 kullandığım zamana göre daha çok performans alıyorum.
Ne farkı var ki? Her sürümü Windows 10'a göre sorunlu ve niteliksiz hocam ne yazık ki. Görünen köy kılavuz da istemiyor. W11 adam olmadı. Olamayacak gibi de...
@R.B.D Hocam tam 9, 10 ay önce deseniz katılırdım ama şu an pek katılmıyorum yorumunuza. W11'de şu ana kadar bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Bence insanlar alıştıkları bir şeyden farklı bir şeye geçince yadırgıyorlar.