Windows 11'in hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

Windows 11 çıkalı o kadar ay oldu. Halâ stabil değil diyen bir kesim varsa, bu Microsoft'un sorunudur. Teknoloji şans işidir diyerekten kapatmak isterim.

Windows 11 çıkalı o kadar ay oldu. Halâ stabil değil diyen bir kesim varsa, bu Microsoft'un sorunudur. Teknoloji şans işidir diyerekten kapatmak isterim.
Zaten bir işletim sisteminin her bilgisayarda hatasız olma ihtimali yok. MacOS içinde bile hatalar çıkıyor. Benim bilgisayarım stabil. Başkasının olmayabilir. Kimse hatasız olacağı garantisini veremez.

Zaten bir işletim sisteminin her bilgisayarda hatasız olma ihtimali yok. MacOS içinde bile hatalar çıkıyor. Benim bilgisayarım stabil. Başkasının olmayabilir. Kimse hatasız olacağı garantisini veremez.
Son cümlem sizin paragrafinizin özeti aslında. Her neyse.
Stabil olmak ve küçük hatalar arasında dağlar kadar fark var.

Windows 11, sürüm 22H2. Derleme 22621.521 RTM.

Windows 11 Microsoft'un dönüm noktası olacak. Windows içinde güvenliğe sövdünüz, adamlar TPM çipi ile çözdü. Şuan da gereksinimler fazla diyorsunuz. Windows kullanmayacaksanız Linux, Chrome OS ve Ubuntu yolu orada duruyor.
Katılmıyorum Windows 11 Microsoft'un dönüm noktasıymışmış forumu bir süre bıraktıydım. Girer girmez sesli güldürdünüz beni :D Neyse katılmıyorum bu kadar basit gerek yok tartışmaya ne isterseniz kullanın.

22H2 kullanıyorum ve bir sonraki Windows 11 güncellemesinin nihai sürümü Release Preview'a gelene kadar 22H2'deyim.

21H2 kullanırken, 22H2 nihai sürümü Mayıs ayında Release Preview'a geldi ve o zamandan beri 22H2 kullanıyorum. Nihai sürümün herkese açık şekilde yayınlanmasını beklemiyorum, Release Preview'a düştüğü an kullanmaya başlıyorum.

Katılmıyorum Windows 11 Microsoft'un dönüm noktasıymışmış forumu bir süre bıraktıydım. Girer girmez sesli güldürdünüz beni :D Neyse katılmıyorum bu kadar basit gerek yok tartışmaya ne isterseniz kullanın.
Neden Windows'a gelen yenilikler karşısında herkes ön yargılı davranıyor? Windows 10'un en baştaki sürümlerinde de çok hata çekmediniz mi? Windows 8'de Driver sorunları yaşamadınız mı? Windows Vista'yı saymıyorum bile. Windows 11 en azından güzel bir görünüm ile geliyor. Bir çok insan "MacOS olmuş ne bu" diyorlardı. Eee Android özelliklerini de IOS kopyalıyor. Hani eleştiri? Hani kopyalıyorlar yorumu? Tabii Apple işin içinde olunca herkes oraya geçiyor. Windows 11'de ilk kez Microsoft yumuşak kenarlar, diğerlerinden tamamen farklı bir ayarlar uygulaması ve başlat menüsü ortaya geldi. Biraz hatalar yerine yeniliklere mi baksak acaba? Oto HDR bile geldi. Oyunlar için zibilyon tane iyileştirme var. Biraz da bunlara bakın.

20 Eylül 2022 itibari ile bütün Windows 11 destekleyen bilgisayarlarımda Windows 11 22H2 sürümüne geçtim.
Daha önce Windows 11 21H2 kullanıyordum. Arayüz ve stabilite iyileştirmeleri olmuş.
Örneğin masaüstüm ve yeni Görev Yöneticisi.

1664006801930.png

20 Eylül 2022 itibari ile bütün Windows 11 destekleyen bilgisayarlarımda Windows 11 22H2 sürümüne geçtim.
Daha önce Windows 11 21H2 kullanıyordum. Arayüz ve stabilite iyileştirmeleri olmuş.
Örneğin masaüstüm ve yeni Görev Yöneticisi.

Eki Görüntüle 1526122

Benim işlemcim desteklemiyor ancak güzel performans aliyorum ancak sistemden sisteme göre değişir.

NVIDIA kartlar için 22H2 son sürümde sorunlar başlamış. Oyunlarda takılmalar, düşük FPS, düşük CPU kullanımı, ekranda karıncalanmalar. NVIDIA; konuyu bildiklerini, üzerinde çalıştıklarını bildirmiş. Bende oyunlarda karıncalanma var mesela. CPU kullanımı oyunlarda %2-3 civarı. Ya Windows 10'a döneceğim, ya da 21H2'ye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı