Windows 11'in hangi versiyonu alınmalı?

Merhaba. Yeni PC aldım. Windows 10 deneme sürümü var. Windows 11'e geçmek istiyorum, hangi versiyonunu almak daha mantıklı ve key olarak satılıyormuş. Güvenilir bir site var mıdır?
Lisansa para vermek istemezseniz msguidesin Windows aktifleştirme yazısı var ordan da kurabilirsiniz

Deneme sürümüne nasıl yapılıyor bilmiyorum dostum.
Bayağı fark oluyor en iyisi Home Home'den başka sürüm kullanmayın oyun için.

pro sürümünde çok gereksiz hizmetler olduğu için oyunda bir çok fps düşürüyor
Hocam bu arkadaş oyun için home daha iyi diyor ben oyun için kullanacağım hangisi daha mantıklı olur

Dediğiniz gibiyse home daha mantıklı oyun için kullanacağım
oyun için kullanacaksınız pro özelliğini anlatayım mesela sanal makine kuracaksanız o hizmet var arkada çalışıyor ve ram yiyor ramin özelliğini kaybediyorsunuz daha bir çok benzeri ram yiyen hizmetler var ama home ise bu hizmetler olmadığı için raminizi iki katını kullanıyorsunuz.

100-200 tl den sıkıntı olmaz yeterki güvenilir olsun da
msguides yaklaşık 5 yıldır kullanıyorum sunucuları konusunda bir sıkıntı çıkmadı ama tabi ki kullanıp kullanmamak size bağlı

oyun için kullanacaksınız pro özelliğini anlatayım mesela sanal makine kuracaksanız o hizmet var arkada çalışıyor ve ram yiyor ramin özelliğini kaybediyorsunuz daha bir çok benzeri ram yiyen hizmetler var ama home ise bu hizmetler olmadığı için raminizi iki katını kullanıyorsunuz.
O zaman home daha mantıklı benim bilgim yokda sanal makine dediğiniz şey nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı