Windows 12 çıkar mı?

eypokanka

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 3 4300GE Gtx 1660 Super 16 gb 3600 mhz ram
Windows 12 çıkar mı? Çıkar ise ne zaman çıkar?

Win 7 ile 10 arasında 6 yıl var. 10 ile 11 arasında 9 yıl var. Daha 11'İ kullanan sayısı bile %40lara yeni ulaştı. 2033-2034 de çıkar.

Çıkması mümkün ama daha Windows 10'un desteği kesilmediği için yakın tarihte çıkarmazlar. 2025'te desteği kesildikten sonra belki 5 yıl sonra çıkarırlar.

Windows 11 daha kimse alışamadı desteklenmeyen çok sistem var. Ama Windows 10'nun 2025'te desteği bitecek ve çıkmasını düşünüyorum 2025-2028 yıllarında arasında çıkabilir.

Çıkması mümkün ama daha Windows 10'un desteği kesilmediği için yakın tarihte çıkarmazlar. 2025'te desteği kesildikten sonra belki 5 yıl sonra çıkarırlar.

Ertelerler bence 2025'te keseceklerini zannetmiyorum çok fazla Windows 11 desteklenmeyen cihaz var aynı benimki gibi. Olsa olsa bypass edilir benim bilgisayarım Windows 11'i çalıştıracak düzeyde ancak işlemci desteklenmiyor.

2025 Şubatta Windows 10 güncelleme desteği biteceği açıklandı. Daha önce de Windows 10 için son işletim sistemi demişlerdi ama şu an Windows 11 kullanıyoruz. Tahminim 2026 duyurulur.

Windows 10 için "bundan sonra başka OS gelmeyecek, Windows 10 güncellemelerle desteklenecek" açıklaması yaparak tüketiciyi keriz yerine koyan Microsoft, yarın bir gün gider Windows 12 çıkarmaz, direkt 15'e atlar, bilemeyiz.

Resmi açıklama 2025 Şubat ayı.

Önce Windows 11'i bir 10 kalitesine getirsinler de stabilte olarak sonra gelir elbet. Adamlar bir yeri düzeltirken başka sorunları başlatıyor.

Bunlar yüzünden sağlam M.2 diski günlerdir testlere soktum sistem kur sil vs meğer 24H2 yapıyormuş. Diski servise yolladım adamlar sıfırı ile değiştirmişler şaka gibi bir de sorunu anlattığım halde sonra demek ki sekreter sallamadı ben teknik servise mail i verin demiştim. Ama sallamamış galiba

Kazara da olsa sıfır disk sahibi oldum ama şanslı olmayıp diskim bozulsa ne olacaktı 2TB disk.

O yüzden 3-4 yıl yeni bir sistem kaldırılacak gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…