Windows 12 sizce nasıl olur?

Emrebeyx

Hectopat
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizce nasıl olur fikirlerinizi paylaşın.
1.jpg
2.jpg

Windows 12 muhtemelen 2025'in ilk yarısında çıkacak, yani Windows 10'un desteğin bitiminden hemen önce. Sistem gereksinimler ise Windows 11 ile eşdeğer gibi olabilir. Yabancı haberlerde gördüğüm kadarıyla düşük donanıma sahip cihazlarda çalışması için bir şeyler yapılacakmış. Sistem gereksinimleri biraz hafifletilse gerçekten iyi olur. Hareketli duvar kağıdı dışında fazla bir şey beklemiyorum sadece Windows 8 ve Windows 10'da ki canlılığın geri gelmesini istiyorum çünkü Windows 11 bana çok sade geliyor.

Yeni Windows istemci sürümü, eski iki istemci sürümünden özellikler barındırır. Mesela Windows 10, Windows 8 ve Windows 7'nin özelliklerini barındırıyor. Tahminimce, Windows 12, Windows 11'in güvenirliğinin ve Windows 10'un üretkenliğin birleşimi olacak.

Son düzenleme:
Windows 12'yi en baştan yapacaklar gibi bir şey görmüştüm forumda yani Windows 11 gibi Windows 10 üzerine kurulmuş bir işletim sistemi olmayacak diyorlardı bulabilirsem linkini atacağım.

Konu hortlamış.

Microsoft Windows işletim sisteminde neredeyse sürekli bir iyi bir kötü gidiyor.
Misal XP çok çok iyiydi eskiyene kadar kaldı. Vista diye bir şey çıktı, yok oldu. Windows 7 çok güzeldi, 8 tırt oldu. O kadar tırt ki 8.1 yapıp kurtarmaya çalıştılar olmadı. Sonra yine iyi oldu, çünkü Windows 10 geldi. Windows 11'de de sıkıntılar var.

İşletim sistemlerinin çıkış aralıkları da aynı şekilde istikrarlı ilerliyor. Başarılı olanlardan sonra uzun süre yenisi gelmiyor. Başarısız olanlardan sonra kısa zamanda yenisi geliyor.

Yani Win12 güzel olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı