Windows 12'ye ne oldu?

Şunu söyleyeyim Windows 11'de bu kadar hata varsa sorun 11'in tabanındadır. Windows 12 bence artık çıkmalı. Windows 12 belki bu sorunları çözer.
Buna kesinlikle katılıyorum. Vista'dan beri aynı tabanı kullanıyorlar ve bence yeni bir taban oturtmak için geç bile kaldılar.

Abonelik sistemli Vista olacaksa hiç çıkmasın. Yıllardır aynı taban. Cilala cilala geç. Windows 10'da kalmamak büyük hataydı.
Bu dediğinize %100 katılıyorum hocam. Windows 10'da kalsalar kimse yeni işletim zorluğu, donanım zorluğu, lisans zorluğu çekmezdi. O kadar 2015'te sonsuza kadar kullanırım diye lisans almıştım. 😅

Bu dediğinize %100 katılıyorum hocam. Windows 10'da kalsalar kimse yeni işletim zorluğu, donanım zorluğu, lisans zorluğu çekmezdi. O kadar 2015'te sonsuza kadar kullanırım diye lisans almıştım. 😅
Hele bu ne ki?

Yapay zeka destekli DirectX çıkıyor diye duyurdular.
Bunu kullanmanız için mutlaka Win 12 kullanıcaksınız
RTX ve 7000 nesil amd radeon kartlardan aşağısı desteklemiyecek derlerse o zaman çoğu donanımlar emekliye ayrılır.
10 nesil aşağı İntel ve Ryzen işlemcilerden aşağısıda çöpe gidebilir.

Receb baltaş bir ara Windows 11 çıkacak mı diyenlere kaba cevap veriyordu 😄
Microsoft Recep abimizi ters köşe yapmıştı.

Microsoft büyük değişiklikleri güncelleme ile vermeyi başaramıyor, Windows 10'un ilk sürümleri ve son sürümleri arasında kullanışlılık açısından dağ kadar fark yok. Görsel ufak farklılıklar var.
Windows 11 ile gelen ben bu Android havasındaki başlat menüsünü ve pencereleri daha efektif kullanmayı sağlayan bölme yardımını sevdim açıkçası.

@iNeonDragon senin soruna gelecek olursak, oyun piyasasında son aralar yaşanan gelişmeler yüzünden Microsoft muhtemelen yeni işletim sistemi geliştirmeye ara vermiş olabilir gibime geliyor. Muhtemelen oyun için verimliliğe odaklanıyorlar, yeni Xbox vs. de düşünmüyorlardı bir ara, Windows tabanlı bir konsol PC kırması bir şey yapacaklardı, Steam machine benzeri.

Microsoft büyük değişiklikleri güncelleme ile vermeyi başaramıyor, Windows 10'un ilk sürümleri ve son sürümleri arasında kullanışlılık açısından dağ kadar fark yok. Görsel ufak farklılıklar var.
Windows 11 ile gelen ben bu Android havasındaki başlat menüsünü ve pencereleri daha efektif kullanmayı sağlayan bölme yardımını sevdim açıkçası.

@iNeonDragon senin soruna gelecek olursak, oyun piyasasında son aralar yaşanan gelişmeler yüzünden Microsoft muhtemelen yeni işletim sistemi geliştirmeye ara vermiş olabilir gibime geliyor. Muhtemelen oyun için verimliliğe odaklanıyorlar, yeni Xbox vs. de düşünmüyorlardı bir ara, Windows tabanlı bir konsol PC kırması bir şey yapacaklardı, Steam machine benzeri.
Steam machine gibi cihaz yapsalar bile tutmaz. Hem pahalı olur hemde zayıf.
Steam machine el konsolu sektörüne yeni bakış açısı getirmiş çünkü sırf oyun için ne gerekiyorsa yapmışlar.
Microsoft malesef oyuncuların ne istediğini bilemiyor. Adamlar sadece Ofis uygulamaları yapsın geçsin. Başkada bişey isteme :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı