Windows 2000 2023'te kullanılır mı?

hktnaa

Decapat
Daha fazla  
RAM
1 GB DDR2
SSD veya HDD modeli
160 GB HDD
İşlemci
Intel Atom N455 1.6 GHz
Elimde bir netbookum var. Bu netbookta Windows XP var ve Windows 2000 kullanmak istiyorum. Bilgisayar aşırı güçlü değil zaten. YouTube'a giremiyor. Windows XP driverları çalışır mı? Windows 2000'in kablosuz ağ (Wi-Fi) desteği ve USB desteği var mıdır? (bilgisayarda USB 3.0 gibi teknolojiler yok 1.1 yeter çünkü dosyalarımı kopyalayabilmeli veya görüntüleyebilmeliyim.)

Onların destegi bitmiş durumda bir şey oynayamazsın internete giremezsin arkadaşın dedigi gibi Linux kur Linux Mint öneririm.

Linux'u kullanması zor (daha önce denedim) ve eski bilgisayarlarda Linux iyi çalışmıyor (ekran kartı sürücüsünden dolayı).

Ben eski kasaya yükledim onda ekran kartı da yoktu akıcıydı.

Linux'u kullanması zor (daha önce denedim) ve eski bilgisayarlarda Linux iyi çalışmıyor (ekran kartı sürücüsünden dolayı).
Ben de iş için mecburiyetten kullanıyorum açıkçası bana da zor geliyor ancak güncelliğini yitirmiş bir işletim sistemi kullanmak hem güvenlik açığı yaratacaktır hemde internette dahi doğru düzgün dolaşamayacaksınız.

Onların destegi bitmiş durumda bir şey oynayamazsın internete giremezsin arkadaşın dedigi gibi Linux kur Linux Mint öneririm.

Ben eski kasaya yükledim onda ekran kartı da yoktu akıcıydı.

Zaten bilgisayar internete girerken kasıyor, oyun oynamak imkansız. İçindeki disk büyük bir ihtimalle SCS'ı olduğu için SSD takmam da mümkün değil. 2010 yılından kalma Notebook'lar için Linux'lar var onların da kernelleri eski. Yani o bilgisyarda Linux ile Vista Home Basic aynı hızda diyebilirim.

O zaman yeni PC almaya çalışmanızı söylemekten başka bir şey diyemeyecegim.

İnternete zar zor giriyor ve Firefox 12 eski olsa da çoğu siteye girdiğini biliyorum.

O zaman yeni PC almaya çalışmanızı söylemekten başka bir şey diyemeyecegim.

Elimde başka bilgisayarlar da var. Sadece eğlence ve test amaçlı.

Bu pc için XP kurulu ise XP ile devam etmek veya uygun bir Linux dağıtımı kurmak dışında seçenek yok. XP Windows 2000 den daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…