Windows 2000 2023'te kullanılır mı?

hktnaa

Decapat
Daha fazla  
RAM
1 GB DDR2
SSD veya HDD modeli
160 GB HDD
İşlemci
Intel Atom N455 1.6 GHz
Elimde bir netbookum var. Bu netbookta Windows XP var ve Windows 2000 kullanmak istiyorum. Bilgisayar aşırı güçlü değil zaten. YouTube'a giremiyor. Windows XP driverları çalışır mı? Windows 2000'in kablosuz ağ (Wi-Fi) desteği ve USB desteği var mıdır? (bilgisayarda USB 3.0 gibi teknolojiler yok 1.1 yeter çünkü dosyalarımı kopyalayabilmeli veya görüntüleyebilmeliyim.)

Windows 98 SE kurup MS-DOS oyunları oynayabilirsiniz. Sakın Windows me kurmayın. Sıkıntılı bir işletim sistemi.

Bilgisayar 98 için aşırı yeni DOS oyunları için MS-DOS'a Windows 3.1 olur ancak onun da hemen hemen hiçbir desteği yok. Ve Windows ME o kadar kötü değil.

Onların destegi bitmiş durumda bir şey oynayamazsın internete giremezsin arkadaşın dedigi gibi Linux kur Linux Mint öneririm.

Ben eski kasaya yükledim onda ekran kartı da yoktu akıcıydı.

Ağ kartında da Zorin OS 15.3 32 Bit bana sorun yaşattı.

Windows 98 SE kurup MS-DOS oyunları oynayabilirsiniz. Sakın Windows me kurmayın. Sıkıntılı bir işletim sistemi.

Ve onlar USB'den kurulabiliyor mu? Çünkü bilgisayarın CD-ROM'u yok.

Son düzenleme:

Hocam bence 98 kaldırır bilgisayarınız. Her türlü oyunu da oynarsınız.

USB'den kurulum kısmına gelince modlu ISO'lar var ama pek güvenli bir seçenek değil. Harici CD-ROM alıp kurmanız faydalı olur. Hem kurulduktan sonraki hata riskini azaltır.

Bilgisayar Windows 98 için aşırı yeni ve hızlı. Me için de bu geçerli. Galiba en az 2000 çalıştırır. Bu laptop hiç açılamamış olduğu için içi hakkında çok bir bilgim yok. Ama kurduğum yazılımlar sayesinde şunları biliyorum:

-Samsung(?) 5400(?) 160 GB HDD SCS'ı girişi.
-DVD ROM desteği yok(?)
-USB boot.
-Intel atom N455 1.66 GHz işlemci detayları: Intel Atom® Processor N455 (512K Cache, 1.66 GHz) - Product Specifications | Intel
-64 Bit desteği (sadece Windows Vista Home Basic ve premium)

Yani elde ettiğim bilgilere göre Windows 98'in beynini yakar.

Windows 3.1'i ise Live ortamdan çalışan MS-DOS görüntüleri var. O yüzden dedim.

Ve amacım oyun değil.

Windows 2000'de XP driverları çalışır mı, hiç yanıt almadım.

Son düzenleme:

Evet. Tabii ki RTX falan beklemeyeceksin. Windows 2000 kernelex ve k-melon kurduktan sonra internete girebiliyorsunuz. YouTube açabiliyor.

(Hocam dosyaları indirmek için aşağıda Windows me logolu bir top var ona basın. Internet Explorer 6 ise Microsoft Internet Explorer 6.0 (6.00.2600.0000)'ye tıklayın.)

Çalışıyor %99'u. Hocam ama Odyssey kurmanız lazım internet için . Birde Internet Explorer 6. Key istersede bu anahtarı kullanın. Diğer kısımlar önemli değil.

Son düzenleme:

Zaten ekran kartı güçlü değil RTX desteği yok (atom işlemcili laptoplarda bulunan dahili ekran kartı var ve laptop XP'de bile aşırı hızlı değil. Sadece 32 Bit renk olsun yeter.

Rami Yükseltebilirsin.

RAM'i yükseltebilirsin.

Bilgisayarı açmakla uğraşmak istemiyorum ve zaten bilgisayar en fazla Vista Home Basic 64 Bit açıyor ve onda da kasıyor. 2000 istememin sebei ise gerçekten her şey 2000'den deteğini çekti. Virüslerde dahil buna. Yani şu anda en güvenli sürümleden birisi ve oyun oynamayacağım.

Zaten ekran kartı güçlü değil RTX desteği yok (atom işlemcili laptoplarda bulunan dahili ekran kartı var ve laptop XP'de bile aşırı hızlı değil. Sadece 32 Bit renk olsun yeter.

Hocam RTX yokta sistemde hani aşırı oyun falan oynayamazsın demek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…