775 pin sistemde bile sıkıntı yapabilir. Uygun bir fan alıp XP kurun derim.Bende var da Pentium D fanı kırık.
Tanıtabiliyorsunuz. SATA Mode gibi bir ayar olması gerek. Onu IDE yapmanız lazım. BIOS'unuzda var mı aramanız gerek. BIOS'u gezerek de bulabilirsiniz.Bu arada SATA'yı BIOS'tan IDE olarak tanıtabiliyor muyuz?
2000 sürücüsü de bulabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden donanım kimliklerine bakarak kimlikleri aratabilirsiniz. Driver arayan programları da kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum. Boingo ile de WPA2 kablosuz ağlara bağlanabilirsiniz. Birkaç kişi XP sürücülerini 2000 de çalışır hâle getirmiş, aratabilirsiniz. Hatta 3. nesil Intel işlemcileri bile çalıştıranlar var.XP driveri 2000 de çalışır mı?
Var hatta etkinmiş.Tanıtabiliyorsunuz. SATA Mode gibi bir ayar olması gerek. Onu IDE yapmanız lazım. BIOS'unuzda var mı aramanız gerek. BIOS'u gezerek de bulabilirsiniz.
2000 sürücüsü de bulabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden donanım kimliklerine bakarak kimlikleri aratabilirsiniz. Driver arayan programları da kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum. Boingo ile de WPA2 kablosuz ağlara bağlanabilirsiniz. Birkaç kişi XP sürücülerini 2000 de çalışır hâle getirmiş, aratabilirsiniz. Hatta 3. nesil Intel işlemcileri bile çalıştıranlar var.
Windows 2000 yükleyecekseniz sürücüleri bir USB sürücüye veya bir CD'ye atın. Eğer internet çalışmazsa başınız ağrımasın, çalışırsa da zaten Internet Explorer 5 ile çoğu siteye giremezsiniz. Kullanacağınız ortama da bir tarayıcı atmayı unutmayın, sitelere girmek için lazım. K-Meleon 74 veya Pale Moon 26.5 iyi olacaktır. Pale Moon'un bağlantıları forumda var, K-Meleon'un 2000 için olanı ise GitHub'da var.
CD kullanacaksanız yazılıp silinebilir olsun, başınız ağrımasın. Sürücüler çalışmadı diye yeni CD almayın.
Tanıtabiliyorsunuz. SATA mode gibi bir ayar olması gerek. Onu IDE yapmanız lazım. BIOS'unuzda var mı aramanız gerek. BIOS'u gezerek de bulabilirsiniz.
2000 sürücüsü de bulabilirsiniz. Aygıt yöneticisinden donanım kimliklerine bakarak kimlikleri aratabilirsiniz. Driver arayan programları da kullanabilirsiniz ama tavsiye etmiyorum. Boingo ile de WPA2 kablosuz ağlara bağlanabilirsiniz. Birkaç kişi XP sürücülerini 2000 de çalışır hâle getirmiş, aratabilirsiniz. Hatta 3. nesil Intel işlemcileri bile çalıştıranlar var.
Windows 2000 yükleyecekseniz sürücüleri bir USB sürücüye veya bir CD'ye atın. Eğer internet çalışmazsa başınız ağrımasın, çalışırsa da zaten Internet Explorer 5 ile çoğu siteye giremezsiniz. Kullanacağınız ortama da bir tarayıcı atmayı unutmayın, sitelere girmek için lazım. K-meleon 74 veya Pale Moon 26.5 iyi olacaktır. Pale Moon'un bağlantıları forumda var, k-meleon'un 2000 için olanı ise GitHub'da var.
CD kullanacaksanız yazılıp silinebilir olsun, başınız ağrımasın. Sürücüler çalışmadı diye yeni CD almayın.
775 pin sistemde bile sıkıntı yapabilir. Uygun bir fan alıp XP kurun derim.
2K ile 2000 aynı, sadece kısaltılmışı.Ama bana 2K driver lazım önerdiğiniz bir tane var mı?
O zaman 2000 sürücüleri de vardır.Aslında onda bir dönem 98 ve Win 2.03 kullandım(USB ile).
Arkadaşım nedir bu yeni sevdası? Tamam adam günlük işlerinde kullansa ben de XP derim ama adamın ana bir bilgisayarı var büyük ihtimal. Ama nostalji, deney için kullanacaksa o zaman Windows 1.01 bile kurabilir.XP kurun derim.
Sadece stabil çalışması için dedim. Yoksa sevdayla falan ilgisi yok. Ben de bu işlere DOS ile başlamıştım. Üsluplara da biraz daha dikkat edelim.2K ile 2000 aynı, sadece kısaltılmışı.
O zaman 2000 sürücüleri de vardır.
Arkadaşım nedir bu yeni sevdası? Tamam adam günlük işlerinde kullansa ben de XP derim ama adamın ana bir bilgisayarı var büyük ihtimal. Ama nostalji, deney için kullanacaksa o zaman Windows 1.01 bile kurabilir.
Eğer çok sinirli gibiysem affola. Tabi ki yeni sürümler daha iyidir. Ama ben adamın günlük işlerde kullanmayacağını düşünüyorum. Adam test yapabilir, oyun oynayabilir (artık 2000 de ne oynayacaksa), ofis işlerini yapabilir vs. Siz de haklısınız XP daha iyi bir deneyim sunuyor.Sadece stabil çalışması için dedim. Yoksa sevdayla falan ilgisi yok. Ben de bu işlere DOS ile başlamıştım. Üsluplara da biraz daha dikkat edelim.
Elbette hocam. Zaten konu sahibi arkadaşıma sanal makineyi de tavsiye ettim. Pek çok seçenek sunuyor. Geçenlerde bir arkadaşımız 3.1 bile kurmuştu. 2000`ni de kurmanın ve çalıştırmanın yolları varsa da neden olmasın? Windows 2000 ise bana en çok askerlikte yazıcılık yaptığım günleri hatırlatır.Eğer çok sinirli gibiysem affola. Tabi ki yeni sürümler daha iyidir. Ama ben adamın günlük işlerde kullanmayacağını düşünüyorum. Adam test yapabilir, oyun oynayabilir (artık 2000 de ne oynayacaksa), ofis işlerini yapabilir vs. Siz de haklısınız XP daha iyi bir deneyim sunuyor.
2K ile 2000 aynı, sadece kısaltılmışı.
O zaman 2000 sürücüleri de vardır.
Arkadaşım nedir bu yeni sevdası? Tamam adam günlük işlerinde kullansa ben de XP derim ama adamın ana bir bilgisayarı var büyük ihtimal. Ama nostalji, deney için kullanacaksa o zaman Windows 1.01 bile kurabilir.
Konuyu hortlattım ama bilmek isteyenler için atayım dedim.Intel ise buradan buldum ama denemedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.