Windows 20H2 sorunlu mu?

Her sürüm her donanımla aynı tepkiyi vermiyor. Yüklü olan sürücüler, programlar, oyunlar değişkenlik gösterdiği için herkesin yaşayacağı sorun da değişiyor. Mesela Valorant oynadığım için mavi ekran sorununa şahit oldum, oynamıyorsanız size denk gelmemiştir. Örnek olsun diye yazdım.

Formatı kesinlikle şu an atacağım, son zamanlarda çok fazla donma ve ekran kartı driver sorunu yaşıyorum. Güncelleme ile 21H1 sürümüne geçersem temiz kurulumla arasında bir fark olur mu ?

Genel olarak Valorant oynadığım için bu sorun canımı sıkabilir ama bir deneyeceğim olmadı eski sürüme dönüş yaparım tekrar.

Formatı kesinlikle şu an atacağım, son zamanlarda çok fazla donma ve ekran kartı driver sorunu yaşıyorum. Güncelleme ile 21H1 sürümüne geçersem temiz kurulumla arasında bir fark olur mu ?
21H1, 20H2'den daha sorunsuz. Şimdiden kurun, sıkıntı olmaz.
Insider olayını düşünmeyin. Şimdi kursanız, son kullanıcı için çıktığında gelen update'ler size de gelecek.

21H1, 20H2'den daha sorunsuz. Şimdiden kurun, sıkıntı olmaz.

Şu an Microsoft'un sitesinden ISO yüklüyorum. Yüzde 30'u yüklendi bile, hangi sürümü yüklediğimi nasıl öğrenebilirim?

Doğru sorunludur daha önce çıkmış sürümler gibi değil bugları mevcut ve her ay sorunlu güncellemeler çıkıyor Mayıs güncellemesini bekle 21H1'i yani gerçi onunda nasıl olacağı belli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…