Windows 32 Bit'ten 64 Bit'e geçerken Windows.old silinir mi?

moonway 3D

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bundan 2 gün önce Windows 10 64 Bit kullanıyordum ve bir anda ekran kartı driver yüzünden Windows'a erişemez oldum ve elimde bir format USB'si olmadığı için başka bir bilgisayardan 32 Bit Windows 7 USB'si hazırladım. Her şey sorunsuz çalışıyor ama tekrar Windows 10 64 Bit yüklemem lazı. M şimdi biliyorum normalde format sırasında dosyalar windows.old klasörüne taşınır ama şimdi 32 Bit'den 64 Bit formatı atacağımdan dosyalara ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok ve yedekte başka bir HDD olmadığı için tedirginim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bundan 2 gün önce Windows 10 64 Bit kullanıyordum ve bir anda ekran kartı driver yüzünden Windows'a erişemez oldum ve elimde bir format USB'si olmadığı için başka bir bilgisayardan 32 Bit Windows 7 USB'si hazırladım. Her şey sorunsuz çalışıyor ama tekrar Windows 10 64 Bit yüklemem lazı. M şimdi biliyorum normalde format sırasında dosyalar windows.old klasörüne taşınır ama şimdi 32 Bit'den 64 Bit formatı atacağımdan dosyalara ne olacağı hakkında hiçbir fikrim yok ve yedekte başka bir HDD olmadığı için tedirginim.

32'den 64 Bit'e yükseltme ile geçemezsin yükseltme sırasında windows.old klasörü oluşur. Sıfır kurulumda oluşmaz. Elinde 64 Bit temiz kurulumlu flash gerekli ve diski biçimlendirip kurulum sağlaman gerekli.

Temiz kurulum ile oluşmaz. Zaten her şey sıfırlanır. Yükseltme ise farklı bir durum. Her versiyon yükseltme desteklemez.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Temiz kurulum ile oluşmaz. Zaten her şey sıfırlanır. Yükseltme ise farklı bir durum. Her versiyon yükseltme desteklemez.
Burada dosyalar dışında her şey silineceğini söylüyör ve Win setup Windows old klasörüne bütün eski Win dosyalarının taşınıcağını yazıyor zaten temiz kurulumda her şeyin silineceğini biliyorum sadece Windows 7 32 Bit'i Windows 7 64 Bit'e yükseltmekten bahsediyorum o zaman dosyalar silinir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten yükseltme desteklemez. Dosyaların yedeğini alın derim. Silinir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı