Windows 365 Bulut PC Duyuruldu

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Windows 365 Bulut PC

Microsoft tarafından Windows 365 Bulut PC hizmeti resmi olarak duyuruldu. Microsoft, Inspire konferansında sırasında yeni Windows 365 bulut teklifinin bir parçası olan Bulut PC hizmetini resmen duyurdu. Şirket, Bulut PC’nin tam, kişiselleştirilmiş bir Windows deneyimi sağlamak için hem bulutun gücünü hem de cihazın yeteneklerini kullanan bir hibrit kişisel bilgi işlem kategorisi olduğunu ifade ediyor. Microsoft, […]

Devamı: Windows 365 Bulut PC Duyuruldu
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Diğer konuda da sormuştum cevaplanmadığı için burada da sorayım VDS'den farkı nedir? Neden VDS yerine Windows 365 tercih edelim? Sadece Microsoft eko sistemi için mi (Office vs.) Ayrıca Microsoft fiyatlarını da Azure'yi en az 1 kere kullanmış olan bilir. Deli gibi fiyat istiyorlar. 1 Aylık çok düşük özelliklere sahip sanal bilgisayarı 30 dolara falan kakalamaya çalışıyorlardı. Bunda da yüksek ihtimalle aynı durum yaşanacak diye tahmin ediyorum.

Şirketlere yönelik bir sistem olduğu belli ancak bana yine de aylık abonelik ile işletim sistemi fikri pek mantıklı gelmiyor.

Diğer konuda da sormuştum cevaplanmadığı için burada da sorayım VDS'den farkı nedir? Neden VDS yerine Windows 365 tercih edelim? Sadece Microsoft eko sistemi için mi (Office vs.) Ayrıca Microsoft fiyatlarını da Azure'yi en az 1 kere kullanmış olan bilir. Deli gibi fiyat istiyorlar. 1 aylık çok düşük özelliklere sahip sanal bilgisayarı 30 dolara falan kakalamaya çalışıyorlardı. Bunda da yüksek ihtimalle aynı durum yaşanacak diye tahmin ediyorum.

Şu an için Azure Virtual Desktop'dan bilinen bir farkı yok muhtemelen çıktığında ne sunduğu daha net anlaşılır tahminim Office gibi tüm Cloud servisler için ortak bir servis yapmayı hedefliyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı