Çözüldü Windows 7 0x80070017 hata kodu ve kilitlenme sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gameObject

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. 1 ay kadar önce bilgisayarım bi anda kilitlenmelere başladı. Yeniden başlatıyordum ve 10 dakika sonra kitleniyordu. Sonra format atmaya karar verdim. Yeniden win7 kurdum driverlari yükledim fakat yine başladı kilitlenme sorunu. Ardından kasadan yanık kokusu gelmeye başladı. Bu kokuya rağmen bi 10 dk sürdürdusürdürdüm bilgisayarın çalışmasını. Sonra resetledim ve bilgisayar parçalarının ısısını ölçen bi program indirdim adını hatırlamıyorum. Ekran kartının 255 derece olduğunu gördüm. Bi yarım saat kapalı halde bekledim sonra ekran kartını çıkardım.

Fanın pervanesi içinde kırılmış dönmüyordü. Bu bahaneyle yeni sistem topladım hem de dedim kafam rahat olur falan. Ram ve Harddiskim vardı zaten.
  • Anakartımın 2 ram slotu bozuk diye anakart aldım (msi 970 gaming)
  • Buna uyumlu olsun ve daha iyi olsun diye de amd fx8 8350 aldım.
  • Önceki islemcim intel i5 3.6 ghz bişidi.
  • Ekran kartı olarak da msi r7 250 aldım.
  • RAM olarak 2+2 hyperx kullanıyorum.

Neyse sistemi montajladım start tuşuna bastım windows yazısı ciktiktan sonra Baslangic Onarim ve Normal Baslat yazilari cikti.

Normal Baslatı sectim yine ayni ekrana geldi. Baslangic onlarimi sectim. Windows bu bilgisayari onaramiyor dedi. Sonra arastirmaya basladim biri komut istemciyi acın sunlari yazin tarzi bisi yazmis bi forumda. Dediklerini yazdım suan hatirlamiyorum. bu sefer yeniden baslattigimda BootMgr eksik yeniden baslatın yazisi geldi. Sonra bu sorunun klasik onerisi iste format atar gibi dvd yi takın format yerine sistemi onar butonunu secin olayını yaptim.

Sistem Kurtarma Secenekleri ekranina geldigimda o tabloda hicbir sey yazmiyodu. Normalde windows 7 yazar seceriz. O yoktu. Yine de ileri dedim. Baslangic Onarma secenegini seciyorum windows onaramadi diyor. Sonra reset atip normal format atar gibi devam ettigimde de bu sefer 0x80070017 hata kodunu aliyorum. Win8.1 dvd siyle denedim onda da kilitli falan diyor. Kafayi yicem en sonunda. Yardimlarinizi bekliyorum arkadaslar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı