Arkadaş Windows 7 Enterprise kullanıyor sadece Vista teması yüklü.
Hayır, extended Kernel'de kullanıyor diye biliyorum.
Arkadaş Windows 7 Enterprise kullanıyor sadece Vista teması yüklü.
Steam kullanıyorsan sıkıntı çünkü Steam 1 Ocak 2024'te Windows 7'nin desteğini kesti maalesef.
hocam kullanabilirsiniz ama sisteminize göre windows 10 daha iyi olur ya da isterseniz windows 11 kurun sıkıntı yaratmazWindows 7 kullanmak istiyorum. Windows 7 hala kullanılır mı Steam ve Discord kullanıyorum. Windows 10'dan sıkıldım Windows 7 geçmeyi düşünüyorum. Geçmem mantıklı mı? Windows 7'yi temmuz ayına kadar kullanacağım sadece.
Hocam kullanabilirsiniz ama sisteminize göre Windows 10 daha iyi olur ya da isterseniz Windows 11 kurun sıkıntı yaratmaz.
Kullanılır, bahsettiğiniz iki program Windows 7'de çalışmaya devam ediyor.Eki Görüntüle 2132576Eki Görüntüle 2132575
Eğer tarayıcı olarak Chrome kullanmayı tercih ediyorsanız Supermium'u tavsiye ederim, Chromium'un en yeni versiyonu üzerinde çalışıyor ve Windows 7'yi destekliyor.
Destek kesilince program çat diye çalıştırmayı durdurmuyor, yukarıda gösterdiğim gibi Steam kullanılabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.