Windows 7 32 Bit CS:GO.exe çalışmayı durdurdu hatası

Daha Bu gün saat 8 gibi format attım. Yani virüs olması imkansız. Sadece steam, CS:GO ve driverler kurulu. 32 bit olduğundandır belki diye düşünüyorum zaten 64 bit kurmanın da vakti gelmişti. İnşallah sorun çıkartmaz win 8 de de. Win8 de oynayan arkadaşlarım mevcut.

selamün aleyküm arkadaşlar grupda yeniyim sıze yardımım dokunur dıye kayıt olup yorum bırakıyorum
Csgo.exe calısmayı durdurdu hatası nedeni 1.sı işletim sistemi yanı 32 bit veya 64 bit 2. si ram bu 32 bit ve 64 bit sıstemlere gıcık kaptım ama yapacak birşey yok artık 2017 ve sonrası oyunlar 64 bit destekli cıkacak bir ornek vereyim 32 bit de 1.tane cesme var 64 bitte 2 tane cesme var ve hangısı kolay doldurur kovayı tabi 64 bit you tube de cok video var gececi çözüm antivirüs falan onlarla alakası yok ayrıca ram 4 gb da ram şişme yapıyo bende kullandım yıllarca aptal gibi sonra bilgisayar kasma donma derken format yanlıs bır hareket tavsiyem 8 gb ram ve 64 bit işletim sistemi kurmanız gerekli benım kafam rahat cs go da ha fps 300 den 150 ye indi arada 200 fps alıyorum neyse ayrıca oyun için Windows 7 ultımate veya pro kurmanız çünki Windows 8 ve Windows 10 da fps acayip düşme var sorunları halletsenıZ bile yıne fps sorunu olacak neyse arkadaslar işinize yaradıysa ne mutlu bana ıyı oyunlar

Herkese merhaba.
Ben CS:GO 3,74$ iken aldım fakat oyuna girip, 8-10 dk oynadıktan sonra (oyun içinde olsam bile) yada harita değişimlerinde CS:GO.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. XP Service Pack 2 yaparak da denedim. Cl_disable (tam hatırlayamıyorum modlu bir şeydi) değerini 1 yaparak denedim. Yine de olmadı. İşletim sistemim Win 7 32 Bit Ultimate

- - - Güncellendi - - -

Sadece CS:GO da olmuyor Just Cause 2'de de oluyor şimdi denedim.

- - - Güncellendi - - -

Driverler güncellendi hala atıyor :(
bendede aynısı var bende oyuna giriyo harita yüklenirken atıyo klavyeyi kırdım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı