Windows 7 32 Bit için hızlı emülatör önerisi

X86 olduğu için evet daha kötü.

Android modern uygulamalar için X86 desteğini kesmeye başladı. Zaten Windows ARM uygulamaları gibi zor bulunan uygulamalar iyice azalınca zor bela kurulan uygulamalar da (universal) çökmeye başladı. Kullandım, biliyorum.
Hocam o zaman tek bir şey diyebiliriz, Bilgisayarı emekliye kaldırmak😕 @Command Prompt001

Laptop forumdaki herkesten yaşlı, döneminin 2D oyun canavarıymış. Neyse masaüstünden devam.

2005-2006 yılında çıkmış hocam işlemcisi, sizce forumdaki herkesten yaşlı mı?

X86 olduğu için evet daha kötü.

Android modern uygulamalar için X86 desteğini kesmeye başladı. Zaten Windows ARM uygulamaları gibi zor bulunan uygulamalar iyice azalınca zor bela kurulan uygulamalar da (universal) çökmeye başladı. Kullandım, biliyorum.
Android x86 sadece projenin adı. Yani 32 bit anlamındaki x86 olarak değil, Intel/AMD CPU kasdetmek için kullandıkları bir isimlendirme. 64 bit yapıda disk görüntüleri sunuyorlar.

Android x86 sadece projenin adı. Yani 32 bit anlamındaki x86 olarak değil, Intel/AMD CPU kasdetmek için kullandıkları bir isimlendirme. 64 bit yapıda disk görüntüleri sunuyorlar.
Konu sahibinin işlemcisi 32 bit. 64 bit yansı olsaydı kurulumda hata verirdi bildiğim kadarıyla.

Evet hocam haklısınız ama okuyunca işlemcinin 32 bit olması gibi değil de Android x86'nın 64 bit desteklememesi gibi bir anlam çıkıyor, onu düzeltmek istedim.
Aslında hayır, biraz da vurgu yaptığım nokta bunun üstündeydi.

Screenshot_20250614_012111_Chrome.jpg

Bu imajda fıstık yeşili ile işaretlediğim mimariye sahip uygulamalar doğrudan bu sürüme kurulmuyor. Keza ARMV7 ve ARM6 olanlar da kurulmuyor.

NoArch olanlar kuruluyor ancak çöküyor. (Lacivert)

x86 olanlar ise açılıyor ancak kararsiz oluyor genelde. X86_64 olarak hedeflendikleri için ilk etapta.

Ama dediğiniz seyde haklısınız, ekleme için çok teşekkürler.

Hayırlı akşamlar, eski dizüstü bilgisayarımda Windows 7 32 Bit sürümüne sahibim. Sorunsuz, hafif, hızlı ama yeni nesil Android uygulamalarını destekleyecek bir emülatöre ihtiyacım var. Önerileri bekliyorum.
MuMu Nebula --->öneririm

Smartgaga

MeMu Play 9

(32 bit sürümlerini indireceksiniz,tabi biliyorsunuzdur ama söylemek istedim)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı