the.tebriz
Kilopat
Daha fazla
Temiz kurulum öneriyorum.Windows 7 Ultimate 32bit'in üzerine Windows 10 Pro 64bit'i update yaparak (temiz kurulum yapmadan) kurabilir miyim?
Ya da temiz kurulum mu yapmalıyım, ne önerirsiniz?
Kullanabilirsiniz. Halen geçerli olması gerek.Diyelim ki Windows yasal, lisanslı ve sorunsuz, Windows 10 Pro 64bit kurarken Windows 7 Ultimate 64bit'deki Product Key'i kullanabilir miyim?
ISO'yu belirttiğiniz yazılımla da edinebiliyorsunuz ya da doğrudan USB'ye yazdırabiliyorsunuz.Ayrıca, Windows 10'u Microsoft'tan indirdiğimde Media Creation Tools'u indiriyor, oysa ben Recep Baltaş'ın yaptığı gibi Rufus ile ISO dosyasını USB'ye yazdırmak istiyorum.
CPU-Z ile 4 GB'lık RAM'in özelliklerine bakmalı ve aynı değerlerde bir tane daha 4 GB'lık RAM alırsan sistemin biraz daha hızlanabilir. Toplamda 8 GB RAM olmuş olur. Biri 2 GB diğeri 4 GB RAM'ler özellikleri de aynı değil, çift kanal çalışır mı? Emin değilim. Frekans ve gecikme değerleri önemli.Ramlardan bir tanesi zaten 1333MHz ile çalışan 2gb ram, diğer 4gb(MHzi belli olmayan) rami de 1333MHz yaparsam kesin bi etki olur mu, yani onu çıkarıp her hangi bi marka 4gb 1333MHz çalışan ram takarsam toplamda 6gb ram ve her ikisi de 1333MHz, bilgisayarda önemli bi hızlanma olur mu, diğer söylediklerini zaten biliyorum kardeş
CPU-Z ile 4 GB'lık RAM'in özelliklerine bakmalı ve aynı değerlerde bir tane daha 4 GB'lık RAM alırsan sistemin biraz daha hızlanabilir. Toplamda 8 GB RAM olmuş olur. Biri 2 GB diğeri 4 GB RAM'ler özellikleri de aynı değil, çift kanal çalışır mı? Emin değilim. Frekans ve gecikme değerleri önemli.
Tamam da, o 2gb olan ramin hizi 1333MHz, diğer 4gblık ram ise ram hızı belli değil, demekki 1333MHzden daha düşük, neden düşük olan ram ile eşitlememi istiyorsun anlamadımCPU-Z ile 4 GB'lık RAM'in özelliklerine bakmalı ve aynı değerlerde bir tane daha 4 GB'lık RAM alırsan sistemin biraz daha hızlanabilir. Toplamda 8 GB RAM olmuş olur. Biri 2 GB diğeri 4 GB RAM'ler özellikleri de aynı değil, çift kanal çalışır mı? Emin değilim. Frekans ve gecikme değerleri önemli.
Önce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.[emoji848]u
CPU-Z ile 4 GB'lık RAM'in özelliklerine bakmalı ve aynı değerlerde bir tane daha 4 GB'lık RAM alırsan sistemin biraz daha hızlanabilir. Toplamda 8 GB RAM olmuş olur. Biri 2 GB diğeri 4 GB RAM'ler özellikleri de aynı değil, çift kanal çalışır mı? Emin değilim. Frekans ve gecikme değerleri önemli.Tamam da, o 2gb olan ramin hizi 1333MHz, diğer 4gblık ram ise ram hızı belli değil, demekki 1333MHzden daha düşük, neden düşük olan ram ile eşitlememi istiyorsun anlamadımCPU-Z ile 4 GB'lık RAM'in özelliklerine bakmalı ve aynı değerlerde bir tane daha 4 GB'lık RAM alırsan sistemin biraz daha hızlanabilir. Toplamda 8 GB RAM olmuş olur. Biri 2 GB diğeri 4 GB RAM'ler özellikleri de aynı değil, çift kanal çalışır mı? Emin değilim. Frekans ve gecikme değerleri önemli.
Şu an mesaideyim, eve gidince CPU-Zyi yükleyeceğim, ramlarin resinlerini de çekerim, belki bakınca anlarsın ramin MHziniÖnce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.
Bu arada, propertieste ram 6gb yazıyor ama usable falan yok, eskiden 32bitti orda yazıyordu( ram 6gb usable 3.16gb)Önce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.
Önce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.
RAM'ler birbirleriyle uyumlu görünüyor. İki RAM'in de MHZ'i, süreleri ve DDR sınıfları aynı...Şu an mesaideyim, eve gidince CPU-Zyi yükleyeceğim, ramlarin resinlerini de çekerim, belki bakınca anlarsın ramin MHziniÖnce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada, propertieste ram 6gb yazıyor ama usable falan yok, eskiden 32bitti orda yazıyordu( ram 6gb usable 3.16gb)Önce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.
Eki Görüntüle 288528Eki Görüntüle 288528işte benim ramların cpu-z sonuçlarıÖnce CPU-Z ile o RAM'in bir frekansını değerlerini öğrenin. Ben 2 GB ile 4GB çift kanal çalışır mı? Emin olamadığım için öyle söyledim.