Windows 7 64 bit Dygin Light oyunu (0xc000007b) hatası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maxpayna12

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaslar Normalde Steam oyunu bilirsiniz belki. Ben gittim cd ciden aldım. Windows 7 ultimate 64 bit Pc'm var. Oyunu yüklüyorum herşey normal oyunu açmaya gelicen o lanet hatayı veriyor 4 gündür ne yapsam ne etsem çözemedim. Syswow64 e yeni dl'ller attım windowsu update ettim system32 ye bile yeni dlller attım ama fayda yok. Oyunu geri verdim aynı oyunun yenisinden bidaha aldım ama yine aynı hata. Ne yapıcam bi yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
O çok zor bi çözüm dostum ya yok mu yada format attırsam düzelir mi ki acep?

Yani diyorsun ki "bakkal amcamdan CD aldım"
Hiç boşuna uğraşma oyun orjinal olmadığı sürece nereden alırsan al illaki bir yerden hata alacaksın
Korsan oyuna destek yok. Ayrıca Windows 8.1 kurmalısınız. Windows 7'ye destek vermiyoruz.

Ben burda sorunun çözümünü arıyorum bilader yardım edicek varsa yazsın neye destek verip vermediğin ilgilendirmiyor beni.

O çok zor bi çözüm dostum ya yok mu yada format attırsam düzelir mi ki acep?
Zor çözüm dediğiniz 10 dakikalık iş ki format attırmak istediğinizden de kendinizle çeliştiğinizi rahatlıkla anlayabiliyoruz. Bunun yanında ne Windows 7'ye ne de korsan oyuna desteğimiz var. Oyunu orijinal alın, Windows 8.1 kurun, hata alırsanız kapımız daima açık.

Ben burda sorunun çözümünü arıyorum bilader yardım edicek varsa yazsın neye destek verip vermediğin ilgilendirmiyor beni.
İlgilendirmek zorunda. Bu şekilde Sosyal'den destek alamayacaksınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı