Windows 7 64 bit logitech Gaming Software çalışmayı durdurdu hatası

P H A E D R U S

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi günler. Benim bir sorunum var. Günlerdir çözmeye çalışıyorum, ne yazık ki çözemedim.

windows 7 64 bit işletim sistemi

Logitech mouse, klavye, kulaklık kullanıyorum.

1 hafta önce yeni sistem topladım :
sistem özellikleri
i5 6500
gtx 970
msi b150a gamin pro

Sorunum, logitech yazılımı kurarken çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Çözemedim. 3 donanımımdan da verim alamıyorum bu yüzden denemediğim yazılım sürüm kalmadı. En son çok eski bir sürümünü indirdim çalıştırdım fakat bu sefer mouse görmüyor. Asıl sorun yeni sürümünü çalıştıramıyorum. (Logitech gaming software) çalışmayı durdurdu hatası ile uğraşıyorum, günlerdir çözemedim. Konulara, forumlara baktım sonuç hüsran. Belki bu sorunla karşılaşan var ise çözmüştür benim paylaşırsa sevinirim. Eski pc'mde hiç bu sorun yoktu, yeni pc'mde bu sorun mevcut. Bilgisayar işletim sistemi İngilizce ve logitech driver kurarken hatta şu hata da çıkıyor, (windows requires a digitally signed driver.) ardından çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. (Mouse, klavye, kulaklık çalışıyor fakat ne bir tam perfomansını alabiliyorum ne de bir makro( mesela kulaklık 7,1 özelliğini kullanamıyorum ) çalıştıramıyorum. Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Şimdiden teşekkürler.

bu forum gerçekten ölmüş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı