Windows 7 64 Bit mi 32 Bit mi?

Çok özellik var da Kasacak. 2gb ile Windows 10 kullandım ama Yine eski kas gücüne dayanan OS'lar kullanmak gerek hele sistem eskiyse x32 şart.

İlla 64 istenecek ise.
XP olması saçmalık. 32Bit windows 7 kur geç. Bendede 2GB RAM+128GB SATA SSD var. Windows 10 kurabilirim gayette güzel çalışır ama istemiyorum. Windows 7 32Bit ile daha fazla performans almak varken Windows 10 veya 64Bit ile neden durduk yere düşük performans alayım ki?

XP olması saçmalık. 32Bit windows 7 kur geç. Bendede 2GB RAM+ 128GB SATA SSD var. Windows 10 kurabilirim gayette güzel çalışır ama istemiyorum. Windows 7 32Bit ile daha fazla performans almak varken Windows 10 veya 64Bit ile neden durduk yere düşük performans alayım ki?
Hala forumda kullanan hocalarım var. Üsrelik babam yazılım mühendisi serbest meslek ve bagajında herzaman SIEMENS cihazları programlamak için yanında xp desktop götürür.

Hala forumda kullanan hocalarım var. Üsrelik babam yazılım mühendisi serbest meslek ve bagajında herzaman SIEMENS cihazları programlamak için yanında xp desktop götürür.
Tamam siz babanızla beraber kullanmaya devam edin. Windows XP'de hiç bir şey çalışmıyor. Ne chrome ne başka bir şey. Düzgün bir şekilde Wifi'ye bile bağlanmıyor. Ne sürücü desteği var ne başka bir şeyi.

Tamam siz babanızla beraber kullanmaya devam edin. Windows XP'de hiç bir şey çalışmıyor. Ne chrome ne başka bir şey. Düzgün bir şekilde Wifi'ye bile bağlanmıyor. Ne sürücü desteği var ne başka bir şeyi.
Ne demek çalışmıyor ya? Git windows 10da programla PLC'yi bakalım... Sürücü desteği yok. Yeni PC'lere. Chrome değil Firefox hala destek veriyor 1 dediğin 2yi tutmuyor.

Ne demek çalışmıyor ya? Git windows 10da programla PLC'yi bakalım... Sürücü desteği yok. Yeni PC'lere. Chrome değil Firefox hala destek veriyor 1 dediğin 2yi tutmuyor.
Windows XP ile Windows 10'u karşılaştırmak.. Ancak böyle bir insan yapabilir bunu. Windows 7 ile XP'nin arasında dağlar kadar fark var. Yıllanmış Pentium III bile taş gibi çalıştırıyor Windows 7'yi. Halen düzgün çalışıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı