Windows 7 64 bit Ntoskrnl.exe mavi ekran hatası

kidemonas

Hectopat
Daha fazla  
Daha önce forumda bunun gibi konular acılmış ama sorunun çözümü her kişi için farklı oldugundan mecburen konu açmam gerekti.

Anladıgım kadarıyla yazılım konusunda bilgisi olan arkadaşlar minidumb dosyasına istiyorlar.

Minidumb dosyası linki
: 021916-21996-01.dmp

Laptopu yeni formatladım. Asus x550jk daha önce de windows 7 yüklüydü hiç mavi ekran hatası almıyodum. Format sonrası bulabildigim driverları kendi sitesinden yükledim diğerlerini webten arayıp buldum. Bilgisayarda bitdefender antivirus yüklü.
Yardımlarınız icin şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format atmışken keşke Windows 10 işletim sistemine geçseydiniz bu sorunlar olmazdı.
gecen yaz ilk aldığımda windows 10da yeni çıkmıştı direk windows 10u yükledim.Bir kaç ay sıkıntısız kullandıktan sonra yeni çıkan driver güncellemerini yapınca wireless sürücüsünde bir sorun oluştu sürekli olarak kendiliğinde wireless kapanmaya başladı farklı sürücüler denesemde düzelmedi ve bende bilindik sorunların kolay çözümleri olan windows 7 ye geçmeye karar verdim.(Sorunumu hiçbir yardımı olmayan bir yorum yaptığınız için ayrıca teşekkür ederim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…