amx22
Megapat
- Katılım
- 6 Ekim 2015
- Mesajlar
- 849
- Çözümler
- 1
Windows 7 SP1 desteği 14 Ocak 2020' de sonlandırıldı. İstisnai durumlar harici Microsoft, Windows 7' ye güncelleme sağlamayacak. 14 Ocak 2020 öncesi tüm güncelleştirmeleri alabilir.Belki şimdi sen format atınca tüm destek sona ermiştir?
Çözüm olarak neleri denediniz?Arkadaşlar, herkesin bilgisayarı sizinki gibi güzel olmayabiliyor ben sadece Visual +2013 kuramıyorum ve birkere de olsa güncelleme yapmam gerekiyor.
Bütün yolları denedim tekrar format attım W7 64 Bit Professional'a geçtim.
Yok mudur bunun bir yolu?
Sorunu çözdüm arkadaşlar yine de ilginiz için teşekkürler xd.
![]()
Bir şey değil. Bu arada çözüm konusunu okudum. Umarın herkesin sorunu o şekilde çözülür. Çünkü bazen o tür kolay çözümlerde yaramayınca zor çözüm gerekebiliyor.Sorunu, çözdüm. Konu açtım kardeşim, ilgin için teşekkürler.
Çözüm: Windows 7 ''80072EFE'' güncelleştirme hatası
Evet, 2 gündür uğraşıyorum ve nihayet sorunu çözdüm. Formattan sonra alınan hata kodu: 80072EFE Göstereceğim işlemleri uygulamadan önce Windows Update bölümünü kapatıyoruz. SS'de görüldüğü gibi yapalım ve sonra işlemlere geçelim. Sistemimiz Service Pack 1 mi, değil mi kontrol etmemiz lazım onu...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.