Çözüldü Windows 7 64 Bit Ultimate güncellemeleri denetlemiyor

• Konuyu başlatan amx22
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 1.468
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

amx22

Megapat
Selam arkadaşlar, yeni format attım ama güncellemeler denetlenmiyorç başarısız oldu hatası alıyorumç.
Tüm yöntemleri denedim ama nafile, yardımcı olacak var mı aranızda? İlginiz için teşekkürler şimdiden.
Hata kodu: 80072EFE.

Dosya Ekleri

• 3213123.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 66
Destek sona erse bile destek bitmeden önceki güncelleştirmeleri alıyor. Son zamanlarda çokça bu hata çıkıyor.

Buna bakın.

Belki şimdi sen format atınca tüm destek sona ermiştir?
Windows 7 SP1 desteği 14 Ocak 2020' de sonlandırıldı. İstisnai durumlar harici Microsoft, Windows 7' ye güncelleme sağlamayacak. 14 Ocak 2020 öncesi tüm güncelleştirmeleri alabilir.

Arkadaşlar, herkesin bilgisayarı sizinki gibi güzel olmayabiliyor ben sadece Visual +2013 kuramıyorum ve birkere de olsa güncelleme yapmam gerekiyor.
Bütün yolları denedim tekrar format attım W7 64 Bit Professional'a geçtim.
Yok mudur bunun bir yolu?
Sorunu çözdüm arkadaşlar yine de ilginiz için teşekkürler xd.

Çözüm olarak neleri denediniz?
Windows etkinleştirildi mi?

Sorunu, çözdüm. Konu açtım kardeşim, ilgin için teşekkürler.

Bir şey değil. Bu arada çözüm konusunu okudum. Umarın herkesin sorunu o şekilde çözülür. Çünkü bazen o tür kolay çözümlerde yaramayınca zor çözüm gerekebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…