Çözüm Windows 7/8/10 dinamik disk sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Disk part ile yanlış seçim yapmış olabilirsiniz. Elinizde kurulum USB'si mevcut ise bir şeyler deneyebiliriz ve muhtemelen düzeltiriz. Yoksa USB elde etmekten başka bir çözüm sağlayabileceğimi düşünemiyorum.

Ya onarım yapacağız USB kurulum medyasını kullanıp, ya da temiz kurulum yapacağız. İki şekilde de USB şart.
Elimde windows 10 usb mevcut fakat onarılma hatası alıyorum.

Elimde windows 10 usb mevcut fakat onarılma hatası alıyorum.
Kurulum ekranında sol alttan “Bilgisayarınızı onarın” seçeneğine tıklayıp “Sorun Gider” seçeneğini seçin daha sonra en alttaki “Gelişmiş seçenekler”e girin. Şimdi “Otomatik onarım" seçeneğini seçin bir deneyin bakalım. Eğer olmazsa biraz daha ileri seviyeye gidelim.

Olmaz ise bir seçenek olarakta BIOS'a girip F9 tuşuna basıp BIOS'u varsayılan ayarlara dönsün mü uyarısını onayladıktan sonra F10 ile geçerli ayarları kaydedip çıkın. Bir de bu şekilde deneyin.

Kurulum ekranında sol alttan “Bilgisayarınızı onarın” seçeneğine tıklayıp “Sorun Gider” seçeneğini seçin daha sonra en alttaki “Gelişmiş seçenekler”e girin. Şimdi “Otomatik onarım" seçeneğini seçin bir deneyin bakalım. Eğer olmazsa biraz daha ileri seviyeye gidelim.

Olmaz ise bir seçenek olarakta BIOS'a girip F9 tuşuna basıp BIOS'u varsayılan ayarlara dönsün mü uyarısını onayladıktan sonra F10 ile geçerli ayarları kaydedip çıkın. Bir de bu şekilde deneyin.
Bios sıfırladım fakat devam etti. Onarım yapmıyor maalesef.

Bios sıfırladım fakat devam etti. Onarım yapmıyor maalesef.
BIOS içi ayardan olduğunu düşünüyorum, BIOS'a girip alt menüleriyle birlikte tüm sekmelerin görsellerini çekip atın lütfen.
Bı özelden ulasabilirmsin bana aceba ?
Technopat Sosyal'de yetkili üyeler dışında mesajlaşma bulunmuyor. İmzam'da mail adresim mevcut oradan yazabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim bir şey ise olmak isterim.

BIOS içi ayardan olduğunu düşünüyorum, BIOS'a girip alt menüleriyle birlikte tüm sekmelerin görsellerini çekip atın lütfen.

Technopat Sosyal'de yetkili üyeler dışında mesajlaşma bulunmuyor. İmzam'da mail adresim mevcut oradan yazabilirsiniz. Yardımcı olabileceğim bir şey ise olmak isterim.
Kafam çok karıştı bende temiz format attım yardımın için teşekkürler.
Birde HDD birleştirmisini Mini Tool Partition Wizard programıyla genişlettim. Kesşke ilk baştan disk parttan sileceğime burdan yapsaydım diyiyorum ama format attım iyi oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı