K Kurt12664 Zeptopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2023 #1 Benim PC de açıldığında siyah ekran veriyor. Fare var ama görüntü yok. Çözümü nedir?
KS KS K Kurt12664 Zeptopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #11 Pardon. Yanlışlıkla oldu. brkyozell dedi: Al? YouTube'a yükleyip linkini buraya gönderebilirsiniz. Video isteme sebebim hatayı nerede aldığınızı görmek. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Pardon. Yanlışlıkla oldu. brkyozell dedi: Al? YouTube'a yükleyip linkini buraya gönderebilirsiniz. Video isteme sebebim hatayı nerede aldığınızı görmek. Genişletmek için tıkla...
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 26 Mart 2023 #12 Kurt12664 dedi: Pardon. Yanlışlıkla oldu. Genişletmek için tıkla... Sorun yok. Artı 0 Eksi
KS KS K Kurt12664 Zeptopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #13 Tm. Atarım. brkyozell dedi: Al? YouTube'a yükleyip linkini buraya gönderebilirsiniz. Video isteme sebebim hatayı nerede aldığınızı görmek. Genişletmek için tıkla... Al attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et brkyozell dedi: Al? YouTube'a yükleyip linkini buraya gönderebilirsiniz. Video isteme sebebim hatayı nerede aldığınızı görmek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 26 Mart 2023 Artı 0 Eksi
Tm. Atarım. brkyozell dedi: Al? YouTube'a yükleyip linkini buraya gönderebilirsiniz. Video isteme sebebim hatayı nerede aldığınızı görmek. Genişletmek için tıkla... Al attım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et brkyozell dedi: Al? YouTube'a yükleyip linkini buraya gönderebilirsiniz. Video isteme sebebim hatayı nerede aldığınızı görmek. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
brkyozell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 3.826 Çözümler 71 26 Mart 2023 #14 Başlangıçta Ağ ile Güvenli Mod seçeneğini seçip PC'yi başlatabiliyor musunuz? Birde bu olay ne zaman başladı? Artı 0 Eksi
Başlangıçta Ağ ile Güvenli Mod seçeneğini seçip PC'yi başlatabiliyor musunuz? Birde bu olay ne zaman başladı?
KS KS K Kurt12664 Zeptopat Katılım 25 Mart 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mart 2023 #15 brkyozell dedi: Başlangıçta ağ ile güvenli mod seçeneğini seçip PC'yi başlatabiliyor musunuz? Bir de bu olay ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Denerim. Dün başladı. brkyozell dedi: Başlangıçta ağ ile güvenli mod seçeneğini seçip PC'yi başlatabiliyor musunuz? Bir de bu olay ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Denedim sadece fare büyüdü biraz. Son düzenleme: 26 Mart 2023 Artı 0 Eksi
brkyozell dedi: Başlangıçta ağ ile güvenli mod seçeneğini seçip PC'yi başlatabiliyor musunuz? Bir de bu olay ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Denerim. Dün başladı. brkyozell dedi: Başlangıçta ağ ile güvenli mod seçeneğini seçip PC'yi başlatabiliyor musunuz? Bir de bu olay ne zaman başladı? Genişletmek için tıkla... Denedim sadece fare büyüdü biraz.