Windows 7 açılışta C'yi denetliyor

vrctim

Decapat
Katılım
21 Mart 2022
Mesajlar
211
Yer
İzmir Karşıyaka
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
20221001_200333.jpg


20221001_200322.jpg


Windows 7'de güncelleme yaparken yapılandırılmadı dedi ve ben de sistemi geri yükledim. Yükledikten sonra PC böyle açılmaya başladı. Nasıl kapatabilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarıyla autochk programı, bilgisayarı tavsiye edilmeyen bir şekilde kapatıldığında (fişi çekmek gibi) sistemi otomatik olarak onaran bir sistem. Ancak autochk programı bir sebepten dolayı çalışmadığı için bilgisayarı açamıyorsunuz (Aslında tam detay vermemişsiniz, bilgisayar açılıyor mu, açılmıyor mu?) diye düşünüyorum. Bilgisayarı güvenli modda açıp komut satırından fixboot komudunu çalıştırabilirsiniz.
 
Bildiğim kadarıyla autochk programı, bilgisayarı tavsiye edilmeyen bir şekilde kapatıldığında (fişi çekmek gibi) sistemi otomatik olarak onaran bir sistem. Ancak autochk programı bir sebepten dolayı çalışmadığı için bilgisayarı açamıyorsunuz (aslında tam detay vermemişsiniz, bilgisayar açılıyor mu, açılmıyor mu?) diye düşünüyorum. Bilgisayarı güvenli modda açıp komut satırından fixboot komudunu çalıştırabilirsiniz.

Bilgisayar açılıyor.
 
Açılıyorsa ancak gene de rahatsız oluyorsanız bilgisayarı güvenli modda açıp cmd den fixboot komudunu çalıştırmayı deneyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı