Windows 7 Açılmama Sorunu!

Yardımınız için teşekkür ederim. O zaman ben direk Windows 10 kuruyorum. Umarım beğenmezsem Windows 7'ye sorunsuz geri dönüş yapabilirim...

Bu arada ben o zaman bu driver sorunuyla hiç uğraşmadan Windows 10'u flash diske atıp Windows 7 kurar gibi kuruyorum...

Çok teşekkür ederim. O zaman ben YA ALLAH, BİSMİLLAH diyip hemen başlıyorum. Tekrar çok teşekkür ederim. Tekrar bir sorunla karşılaşırsam yazarım. İyi akşamlar...

Kusura bakmayın. Bir şey daha soracam. Windows 10 imaj dosyasını nereden temin edebilirim? Hemen şimdi yükleyeceğim de...

Kusura bakmayın. İlk defa bir forumda konu açıyorum. Yoksa sizi takibe bile aldım yani. Hemen beğeniyorum. Siz de beni beğenin...
=D

Bu Windows 10 yüklemeden sonra bilgisayarımda Bios mu kalacak, yoksa Uefi mi yüklemek zorunda olacam?

Umarım bu yükleme işlemi bana pahalıya patlamaz...

Ve bu arada windows 10'un en sevdiğim özelliği zip dosyaları ve iso kalıplarını 2. bir yazılıma ihtiyaç duymadan açabilmesi. Bayağı cezbedici özellikler var bunda. Windows 1o kuramasam bile galiba windows 10 destekleyen bir bilgisayar alacağım yakın zamanda. İNŞALLAH ...
=)

Bir şeyi daha çok merak ediyorum. Windows 10 sürümünün oyunlara kalite ve hız açısından katkısı var mı?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı