Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 14 Mayıs 2022 #1 Öncelikle merhaba dostlar. Geçenlerde telefona dosya aktarmak için FTP bilgilerini Windows 7'de ağ konumu ekle kısmından girdim ama geçmişte gözüküyor ve bilgisayarı satacağım. Bunu silebilir miyim ya da başıma bela açar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2022
Öncelikle merhaba dostlar. Geçenlerde telefona dosya aktarmak için FTP bilgilerini Windows 7'de ağ konumu ekle kısmından girdim ama geçmişte gözüküyor ve bilgisayarı satacağım. Bunu silebilir miyim ya da başıma bela açar mı?
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.297 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #2 Bilgisayarı satacak isen diskini formatlaman gerekmiyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Mrmorgan Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 1.502 Çözümler 4 14 Mayıs 2022 #3 polakavic dedi: Bilgisayarı satacak isen diskini formatlaman gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sıfırladım zaten daha sonradan tekrar bir kaç iş için kullandım. Artı 0 Eksi
polakavic dedi: Bilgisayarı satacak isen diskini formatlaman gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Sıfırladım zaten daha sonradan tekrar bir kaç iş için kullandım.