Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 7 Mayıs 2021 #21 Classic Shell indirin merak etmeyin virüs yoktur. Sonra DevianArt gibi sitelerden Windows 10 Start Menu Orb resmi bulun. Classic Shell 'de gösterin olay bitsin. Ben şu an bu şekilde Apple logosu kullanıyorum.
Classic Shell indirin merak etmeyin virüs yoktur. Sonra DevianArt gibi sitelerden Windows 10 Start Menu Orb resmi bulun. Classic Shell 'de gösterin olay bitsin. Ben şu an bu şekilde Apple logosu kullanıyorum.
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #22 cyRen dedi: Virüs? Biliyorum virüse çok taktım ama zamanında PC'me çok güçlü zararlı bir yazılmı girdi o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hayır yoktur.
cyRen dedi: Virüs? Biliyorum virüse çok taktım ama zamanında PC'me çok güçlü zararlı bir yazılmı girdi o yüzden. Genişletmek için tıkla... Hayır yoktur.
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #23 ramp dedi: Hayır yoktur. Genişletmek için tıkla... Sen kullanıyor musun? ramp dedi: Windows 7 start button changer indir ve yönetici olarak çalıştır. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Gösterdiğim URL'yi indir. Gerisi sana kaldı. Genişletmek için tıkla... Erişim istiyor.
ramp dedi: Hayır yoktur. Genişletmek için tıkla... Sen kullanıyor musun? ramp dedi: Windows 7 start button changer indir ve yönetici olarak çalıştır. Google Drive: Sign-in Access Google Drive with a Google account (for personal use) or Google Workspace account (for business use). drive.google.com Gösterdiğim URL'yi indir. Gerisi sana kaldı. Genişletmek için tıkla... Erişim istiyor.
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #24 cyRen dedi: Sen kullanıyor musun? Erişim istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Yönetici olarak çalıştırdın mı? Eğer resim büyükse şunu indir. windows10.bmp drive.google.com Dosya Ekleri Screenshot_172.png 106,1 KB · Görüntüleme: 29 Screenshot_173.png 106,3 KB · Görüntüleme: 28
cyRen dedi: Sen kullanıyor musun? Erişim istiyor. Genişletmek için tıkla... Evet. Yönetici olarak çalıştırdın mı? Eğer resim büyükse şunu indir. windows10.bmp drive.google.com
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #25 ramp dedi: Evet. Yönetici olarak çalıştırdın mı? Eğer resim büyükse şunu indir. windows10.bmp drive.google.com Genişletmek için tıkla... Google Drive erişim istiyor.
ramp dedi: Evet. Yönetici olarak çalıştırdın mı? Eğer resim büyükse şunu indir. windows10.bmp drive.google.com Genişletmek için tıkla... Google Drive erişim istiyor.
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #26 cyRen dedi: Google Drive erişim istiyor. Genişletmek için tıkla... En sonda ki Drive'yi indir.
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #27 ramp dedi: En sonda ki Drive'yi indir. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama bozuk gözüküyor.
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #28 cyRen dedi: İndirdim ama bozuk gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani bozuktur?
cyRen Femtopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #29 ramp dedi: Nasıl yani bozuktur? Genişletmek için tıkla... Ya şu an normal Windows halinde screenshot alıp atacağım Instagram var mı?
ramp dedi: Nasıl yani bozuktur? Genişletmek için tıkla... Ya şu an normal Windows halinde screenshot alıp atacağım Instagram var mı?
R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #30 cyRen dedi: Ya şu an normal Windows halinde screenshot alıp atacağım Instagram var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan at.
cyRen dedi: Ya şu an normal Windows halinde screenshot alıp atacağım Instagram var mı? Genişletmek için tıkla... Buradan at.