Windows 7 başlat menüsü arama bölmesi yok

Aynı sorun bende de var ve gitti sanırım geçmiş olsun alternatif program var mı veya ne yapabiliriz?

Benimki de bir anda yaşanan bir olaydı olay yaşanmadan önce Özellikleri aç veya Kapat'dan Internet Explorer'ı kapatttım. Sonra bir anda dediğim her şey gitti her özellik gitti sadece Windows 7'nin kendisi kaldı Yani Özellikleri Aç veya Kapat'daki şeylerin hepsi gitti sadece Internet Explorer ve bir tane daha bir şey kalmıştı. Bana Özellikle Windows Search ve Media Player işe yarıyordu onlarda gitti işte.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki de bir anda yaşanan bir olaydı olay yaşanmadan önce özellikleri aç veya Kapat'dan Internet Explorer'ı kapatttım. Sonra bir anda dediğim her şey gitti her özellik gitti sadece Windows 7'nin kendisi kaldı yani özellikleri aç veya Kapat'daki şeylerin hepsi gitti sadece Internet Explorer ve bir tane daha bir şey kalmıştı. Bana özellikle Windows Search ve Media Player işe yarıyordu onlarda gitti işte.

Aynen şu anda benimki de her şey gitti şimdi ne yapacağım bilmiyorum sence ne yapmalıyım kardeşim yardımcı olursan sevinirim?

Aynen şu anda benimki de her şey gitti şimdi ne yapacağım bilmiyorum sence ne yapmalıyım kardeşim yardımcı olursan sevinirim?
Bende bilmiyorum ama tek yöntem format gibi duruyor(korkulu rüyam :D)
İnternette hiç bir şey bulamadım. Tek yöntem buraya gelmek idi ama denilcek yöntemleri az çok tahmin etmiştim

Bende bilmiyorum ama tek yöntem format gibi duruyor(korkulu rüyam :D)

İnternette hiçbir şey bulamadım. Tek yöntem buraya gelmek idi ama denilcek yöntemleri az çok tahmin etmiştim.

Benim format atmamam gerek yani yeni PC ben kendim sildim ama böyle olacağını bilemedim şimdi de geri getiremedim acaba ne yapalım düşünelim bir ortak bir çözüm üretebiliriz bence?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim sağ ol varol ama sorun Windows'un özelliklerinin silinmiş olması arama çubuğu da oradan gitti nasıl getiririz bulamadım sen yardımcı olabilir misin?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı