Windows 7 "başlatılıyor" da kalıyor

Hocam sebebi yazılımsal da olabilir donanımsal da yani bilgisayarınızdaki HDD ve ekran kartı hasarlı da olabilir Windows 7 durumunuz zorunlu da. Bu sorun benim Sın 7 bilgisayarda da bazen oluyor.
Yarın temiz kurulum yapacağım hocam. Alt kapak vidaları yalama olmuş, HDD nin bulunduğu yeri açamıyorum. Açabilsem değiştirip temiz kurulum yapacağım.

Arkadaşlar orayı nasıl açabilirim?

Yarın temiz kurulum yapacağım hocam. Alt kapak vidaları yalama olmuş, HDD nin bulunduğu yeri açamıyorum. Açabilsem değiştirip temiz kurulum yapacağım.

Arkadaşlar orayı nasıl açabilirim?
Gotureceginiz bilgisayarcı profesyonel ise siz açma ile uğraşmayın o halledecektir. Sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu problem çözülunce yazarsanız iyi olur.

Gotureceginiz bilgisayarcı profesyonel ise siz açma ile uğraşmayın o halledecektir. Sorunun donanımsal mı yoksa yazılımsal mı olduğunu problem çözülunce yazarsanız iyi olur.
Profesyonel hocam. Bu güne kadar bütün sorunlarımızı o giderdi. Mavi ekran aldık o giderdi, ses kartımız yandı o giderdi, bize sıfırdan sistemi de o topladı, PSU değişikliği falan yaptı. PSU değişikliği biraz zor olsada yapabilirim, ama diğerlerini yapamazdım. Sizleri bilemem, ancak bana göre profesyonel. Güvendiğimiz için de her hangi bir parça çalınamaz sistemden.

Zaten videosunu çektim sistemin. Hocam temiz kurulum ve HDD değişimi işe yarar mı?
Bir de kendini yeniden başlatmadan önce belki 0.5 mili saniyelik 0x0000000f gibi bir mavi ekran veriyor.

Profesyonel hocam. Bu güne kadar bütün sorunlarımızı o giderdi. Mavi ekran aldık o giderdi, ses kartımız yandı o giderdi, bize sıfırdan sistemi de o topladı, PSU değişikliği falan yaptı. PSU değişikliği biraz zor olsada yapabilirim, ama diğerlerini yapamazdım. Sizleri bilemem, ancak bana göre profesyonel. Güvendiğimiz için de her hangi bir parça çalınamaz sistemden.

Zaten videosunu çektim sistemin. Hocam temiz kurulum ve HDD değişimi işe yarar mı?
Bir de kendini yeniden başlatmadan önce belki 0.5 mili saniyelik 0x0000000f gibi bir mavi ekran veriyor.
Hocam sorunun neden kaynaklı olduğunu tam olarak bilemiyoruz ki. HDD olabilir ekran kartı olabilir... Ama hepsinden önemlisi temiz kurulum yapmanızı öneririm.

Hocam sorunun neden kaynaklı olduğunu tam olarak bilemiyoruz ki. HDD olabilir ekran kartı olabilir... Ama hepsinden önemlisi temiz kurulum yapmanızı öneririm.
Nasıl öğrenebilirim sorunu hocam? Hemen hemen her gün olmaya başladı. Sanırım laptoplarda ekran kartı değişmiyordu, zaten ekran kartı yok. Intel HD GRAPHICS 4000

Profesyonel hocam. Bu güne kadar bütün sorunlarımızı o giderdi. Mavi ekran aldık o giderdi, ses kartımız yandı o giderdi, bize sıfırdan sistemi de o topladı, PSU değişikliği falan yaptı. PSU değişikliği biraz zor olsa da yapabilirim, ama diğerlerini yapamazdım. Sizleri bilemem, ancak bana göre profesyonel. Güvendiğimiz için de herhangi bir parça çalınamaz sistemden.

Hocam Windows 10 kurdurtun. Benim eski sistemim Windows 7'yi bir ara bozmuştur. Sonra 10 kere 7 kurdum. 10 kere bozdu. Windows 10 kurun. Windows 7 ahmaklıktır. Eski sistemime Windows 10 Home kurunca sistem rahat bir nefes aldı. Windows 8 zaten sorunlu bir sistem hiç geçilmeye değmez. Dediğim gibi Windows 10 Home yükleyin veya yükleyin. Windows 7 ahmaklıktır.

Hocam Windows 10 kurdurtun. Benim eski sistemim Windows 7'yi bir ara bozmuştur. Sonra 10 kere 7 kurdum. 10 kere bozdu. Windows 10 kurun. Windows 7 ahmaklıktır. Eski sistemime Windows 10 Home kurunca sistem rahat bir nefes aldı. Windows 8 zaten sorunlu bir sistem hiç geçilmeye değmez. Dediğim gibi Windows 10 Home yükleyin veya yükleyin. Windows 7 ahmaklıktır.
Hocam kaldırsa kurarım.

Sistemi doğru kullanırsanız hiçbir sorun olmaz. Recep Baltaş değil iseniz sistemin gücü yettiği işletim sistemi kurulur. Windows 8.1'i 2 yıldır kullanıyorum 1 kere bile çöktüğünü görmedim. Windows 7 8 yıl kullanmışımdır onda da çökme görmedim.

Başka bir bilgisayar aracılığıyla varsa tabii Technopat'ın yaptıklarını yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnşallah Windows 10 yükleyebilirsin. Windows 10 yükleyince bir daha 7'ye asla dönmek istemiyor insan. 2011 yılından kalma dahili ekran kartım bile güncellendi. Anlayacağın 7 çöptür. Windows 10'u başka bir bilgisayar aracılığıyla Rufus ile yazdırın. Ve kurun çok faydasını göreceksiniz Windows 10 sistemin.
Sistemi doğru kullanırsanız hiçbir sorun olmaz. Recep Baltaş değil iseniz sistemin gücü yettiği işletim sistemi kurulur. Windows 8.1'i 2 yıldır kullanıyorum 1 kere bile çöktüğünü görmedim. Windows 7 8 yıl kullanmışımdır onda da çökme görmedim.

Sizi bilemem Windows 7 ahmaklıktır. Beni sürekli yarı yolda bıraktı. 2011'den beri her yılın başında bir kere bozuluyordu. Windows 8'e geçtim 2013 yılında. 2016'da çöktü. 2016'dan beri Windows 10 kullanıyorum her defasında daha çok seviyorum Windows 10'u. İnsandan insana bilgisayardan bilgisayara göre değişiyor. Bu dediğim şeyleri yaşadığım laptop babam Anadolu lisesinde öğretmen olarak çalışıyordu. Ayrılırken verilen bir Acer Aspire 5749Z laptoptu. Windows 10 eski sistemime yaradı. Size söylemiş olduğum gibi. Her zaman daima Windows 10 kullanın. 😃👌

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı