Özel seçeneğini seçip GPGPU seçeneğini işaretsiz bırakın.Aida64'ü kurdum GPGPU'yu tararken program kapanıyor.
Özel seçeneğini seçip GPGPU seçeneğini işaretsiz bırakın.Aida64'ü kurdum GPGPU'yu tararken program kapanıyor.
Bilgisayar, Anakart, Depolama, Ağ, aygıtlar Bunları seçip çıkartabilirsan çıkart.@Murat5038 Sorun çıkanları teker teker devre dışı bırakıyorum fakat olmuyor. Her seferinde farklı bir şeyde takılıyor.
Programların hepsini sildim. Dosyalarda bazılarını silemedim bazılarına giremedim. Aida64 programında da dediklerini çıkarttım fakat hala hata veriyor. Hata verenleri kaldırıyorum her seferinde başka bir şeyden problem çıkıyor. Ayrıca tavsiye ettiğin virüs programı var mı?Bunları herdprotect rehberine göre silin:
C:\ProgramData\IePluginServices\PluginService.exe
c:\windows\system32\drivers\utgynzg2.sys
c:\program files\suptab\suptab.dll
c:\Program Files\SupTab\SearchProtect32.dll
c:\users\toshiba\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\uhmgsmk2.default\extensions\faststartff@gmail.com\install.rdf
c:\users\toshiba\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\uhmgsmk2.default\extensions\ffxtlbr@babylon.com\install.rdf
c:\users\toshiba\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\uhmgsmk2.default\extensions\{c2d64ff7-0ab8-4263-89c9-ea3b0f8f050c}\install.rdf
c:\users\toshiba\downloads\rcsetup-1.51.1063-tamindir.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\temp\2skkkkkkk.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\temp\1163798\1163798.zipdir\tmp\suptab_setup302.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\temp\ehja69d.tmp\updater.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\temp\is1017627928\4d201912_stp\rcpsetup_adppi12_adppi12.exe
c:\users\toshiba\downloads\freevideoflipandrotate.exe
c:\users\toshiba\downloads\ilividsetup-r400-n-bc.exe
c:\users\toshiba\downloads\paper camera v2 0f apk.exe
c:\users\toshiba\downloads\samsungekranpaylasma.zip.exe
c:\users\toshiba\downloads\utorrent-3.3.2-tamindir.exe
c:\users\toshiba\downloads\setup.exe
c:\users\toshiba\downloads\yet_another_cleaner_ash.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\babylon\setup\setup.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\babylon\setup\bexternal.dll
c:\users\toshiba\downloads\z_downloader.exe
c:\users\toshiba\appdata\local\filesfrog update checker\uninstall.exe
c:\windows\system32\roboot.exe
c:\program files\bearshare applications\mediabar\datamngr\firefoxextension\install.rdf
c:\program files\bonanzadeals\uninst.exe
Bu klasör içlerini silin;
c:\users\toshiba\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\uhmgsmk2.default\extensions\faststartff@gmail.com\
C:\ProgramData\IePluginServices\
c:\program files\suptab\
c:\users\toshiba\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\uhmgsmk2.default\extensions\ffxtlbr@babylon.com\
c:\users\toshiba\appdata\roaming\mozilla\firefox\profiles\uhmgsmk2.default\extensions\{c2d64ff7-0ab8-4263-89c9-ea3b0f8f050c}\
c:\programdata\adobe\arm
c:\programdata\application data\adobe\arm
c:\program files\babylontoolbar
c:\program files\bonanzadeals
C:\Users\Toshiba\AppData\Local\DM
C:\Program Files\Remote Mouse\
C:\Program Files\ChicaLogic
c:\windows\temp\
c:\users\toshiba\appdata\local\temp\
C:\Windows\downloaded program files
Bunları denetim masasından kaldırın:
Adobe AIR
Adobe Flash Player 16 ActiveX
Adobe Flash Player 16 NPAPI
Adobe Shockwave Player 12.1
AVG 2014
AVG 2015
Babylon toolbar on IE
AVG SafeGuard toolbar
BufferChm
Bundled software uninstaller
CCleaner 4.00.4064
ConvertHelper 2.2
FilesFrog Update Checker
Google Toolbar for Internet Explorer
Java(TM) 6 Update 24
MediaBar
Pando Media Booster
SmartWebPrinting
Bilgisayar, Anakart, Depolama, Ağ, aygıtlar Bunları seçip çıkartabilirsan çıkart.
Fazla değilse hangileri olduğunu söyleyin. Sıraya göre yapmadı iseniz dediklerinizin olması normal.Dosyalarda bazılarını silemedim bazılarına giremedim.
Sürücü veya Aida64 sürümleri düşük olduğundan hata alıyorsunuz çoğunlukla.Aida64 programında da dediklerini çıkarttım fakat hala hata veriyor.
Tavsiyem imzamdadır. Yani KIS 2015.Ayrıca tavsiye ettiğin virüs programı var mı?
Application Data ve Chica Logic'e giremiyorum. Plugin Service'yi silemiyorum dosya Ie Plugin Services üzerinde açık olduğundan silinemiyor diyor. Avg Safeguard Toolbar'ı silemedim. Uzantı yok diyor.Fazla değilse hangileri olduğunu söyleyin. Sıraya göre yapmadı iseniz dediklerinizin olması normal.
Sürücü veya Aida64 sürümleri düşük olduğundan hata alıyorsunuz çoğunlukla.
Tavsiyem imzamdadır. Yani KIS 2015.
Bunu da msconfigten kapatabilirsin ancak güvenli modda da yapabilirsin.Plugin Service'yi silemiyorum dosya Ie Plugin Services üzerinde açık olduğundan silinemiyor diyor.
Sorun tok kalabilir.Avg Safeguard Toolbar'ı silemedim. Uzantı yok diyor.
Ie Plugin Service'yi sildim. Chica Logic gözükmüyor. Application Data'da kilit var giremedim.Bilgisayarı yeniden başlatıp tekrar deneyin yine silinmezse güvenli modda deneyin. Application Data buraya gizli klasörleri açıp girebilirsiniz.
Chica Logic'e giremiyorum, buraya girmenize gerek yok bu dosyayı görebiliyorsan silmen yeterli.
Bunu da msconfigten kapatabilirsin ancak güvenli modda da yapabilirsin.
Sorun tok kalabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.