Windows 7 bilgisayar sürekli restart atma sorunu

Dediğiniz gibi yapıp bilgisayarı açtım, ne olacağını şimdi bilmiyorum. Tekrardan Teşekkürler, mecburen bekleyeceğiz.

Önce, normal başlatmayı engelleyen sorunun ne olduğunu tesbit edebilmek için '' Temiz önyükleme '' yapmayı deneyin. Burada güzel bir anlatım var. Adımları uygulayabilirsiniz. Sonucunu da yazın. takıldığınız ve anlayamadığınız nokta olursa onları da yazın,yardımcı olabilelim.

Bu işlemlerden sonuç alamazsak bazı yazılım raporları üzerinden de çözüm arayabiliriz.

Not: Eğer windows defender haricinde antivirüs,friwall yüklemişseniz öncelikle onları sistemden kaldırmanızı öneririm.

RealTemp yazılımı ve GPUz yazılımları ile sırasıyla işlemci ve ekran kartı sıcaklıklarına bakabilirsiniz. Ekran kartınızın sürücüsünü ise üreticinin sayfasına girerek uygun sürücüyü indirebilirsiniz. Ekran kartınızın marka ve modeline ise (eğer sürücü yüklü ise) Bilgisayarıma sağ tıklayarak yönet. Ardından aygıt yöneticisini seçip oradan görüntü bağdaştırıcılarına bakabilrsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı