Windows 7 Bilgisayar Yavaş Olma Sorunu

Yer
Kuşadası
Daha fazla  
Windows 7 bir 2010 malı bir bilgisayar var. Diski dolu değil ama bir sürü program var format atmadan bütün programları ve orijinalde olmayan bütün dosyaları silmek istiyorum yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dediğiniz şey zaten format oluyor. Sıfırdan başlama, her şeyi silmek istiyorsunuz. Program yüklemeyi şöyle düşünün; programı yüklediniz ve duvara 1 çivi çakmış oldunuz. Programı kaldırdınız o çiviyi duvardan çıkartmış oldunuz fakat duvarda hala delik var. Yani duvar yıprandı. Onun için en sağlıklısı bilgisayara madem böyle bir şey düşünüyorsunuz temiz kurulum yapmak fakat öncesinde açıp içini bir güzel temizlemek, termal macunu değiştirmek fanları silmek yani bakımını yapmak.

Wise Care 365 yazılımın içinde Program kaldırıcı bulunuyor. Onun sayesinde programları kaldırabilirsin.
Wise Care 365 - Stabilize, Secure and Speed Up Your Windows PC with One Click!
Screenshot_1.png

Screenshot_2.png
Ayriyeten kaldırmak istediğin programlar bittikten sonra bakım yönergelerini uygula.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Ama arkadaşın söylediği gibi en iyisi Temiz kurulum(Format) yapmanız olacaktır.

Eğer atmadiysan bana ulaş sana çok Hafif bir sistem vericem Win7 Lite

Microsoft tarafından yayımlanmamış olan bütün Windows'lara karşıyım. İçine bin bir çeşit virüs yerleştirmiş olabilirler. Windows 7'nin herhangi bir sürümünün Lite sürümü yok.

Windows'un yasal olan en hafif sürümü, Windows 7 Starter'dır. Onun da sadece 32 bit mimarisi var.

windows not have lite 2.png

Kaynak: Is windows 7 lite legal? - Microsoft Community
Windows 7 bir 2010 malı bir bilgisayar var. Diski dolu değil ama bir sürü program var. Format atmadan bütün programları ve orijinalde olmayan bütün dosyaları silmek istiyorum.

Dediğiniz şey format oluyor zaten. Format atın.

Windows 7 bir 2010 malı bir bilgisayar var. Diski dolu değil ama bir sürü program var format atmadan bütün programları ve orijinalde olmayan bütün dosyaları silmek istiyorum yardım.
Bence format at. O kadarda zor birşey değil. Windows7 ise zaten snn kuracağün tek şey google chrome ve ekran kartı driver.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı