ASC kullanırsa sistemi daha da mahveder. İşe sistem özelliklerini yazmakla başlayın.Formül:
Advanced System Care Pro yükle. Ayarlardan Pro olan özellikleri aktifleştir. Tarama yap. Ccleaner ile kayıt defteri temizliği yap. Hızlanır.
ASC 40 tane ödül almış bir yazılım. Bazen mavi ekran hatasına sebep olabiliyor ama baya bir hızlandırıyor Windows'u. Ben 5 senedir kullanıyorum memnunum. Nedir bu ASC düşmanlığı anlamadım gitti.ASC kullanırsa sistemi daha da mahveder. İşe sistem özelliklerini yazmakla başlayın.
Bilgisayarım artık çok yavaş lütfen yardımcı olur musunuz?
Her kullanışımda format atmak zorunda kaldığım için olabilir.ASC 40 tane ödül almış bir yazılım. Bazen mavi ekran hatasına sebep olabiliyor ama baya bir hızlandırıyor Windows'u. Ben 5 senedir kullanıyorum memnunum. Nedir bu ASC düşmanlığı anlamadım gitti.
Vallahi ben hiç bir sorun yaşamıyorum 5 senedir kullanırım.Her kullanışımda format atmak zorunda kaldığım için olabilir.
Bilgisayarım artık çok yavaş lütfen yardımcı olur musunuz?
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 3.00GHz.
Anakart: GigaBYTE-G31M-S2L.
2 GB RAM 800 MHz.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce 9400 GT 1 GB.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.