Windows 7 BIOS'tan sıfırlanır mı?

Furkan Ecer

Kilopat
Yeni bir sistem topladım ve eski bilgisayarımdaki(Windows7) hard Disk'i taktım, yeni topladığım PC'yi açtığımda kurtarma ekranına geliyor geri yükleyi seçmem gerekiyor ama kurtarma ekranında klavye ve Mouse'um çalışmıyor. BIOS'tan bilgisayara format atmam mümkün müdür? Windows 10 da kurmam gerekiyor zaten.

Yeni bir sistem topladım ve eski bilgisayarımdaki(Windows7) hard Disk'i taktım, yeni topladığım PC'yi açtığımda kurtarma ekranına geliyor geri yükleyi seçmem gerekiyor ama kurtarma ekranında klavye ve Mouse'um çalışmıyor. BIOS'tan bilgisayara format atmam mümkün müdür? Windows 10 da kurmam gerekiyor zaten.
Evet, ama farklı bir bilgisayardan USB belleğe Windows 10 ISO indirmeniz gerek. Ardından o USB'yi bilgisayara takın, BIOS'a girin. USB belleği BIOS'tan BOOT#1'e alın ve ayarları kaydedip çıkın.

Windows 10 kurulum USB'si yapıp BIOS'tan onu seçip Windows 10 kurulumunu yaparken hard diskdeki verileri de silebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı