full_HD Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2023 #1 Kullanmak istediğim bir program devamlı bu hatayı veriyor. Ne kadar düzeltmeye çalışsam da düzeltemedim. Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2023
Kullanmak istediğim bir program devamlı bu hatayı veriyor. Ne kadar düzeltmeye çalışsam da düzeltemedim. Windows 7 64 Bit kullanıyorum.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.258 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 7 Ocak 2023 #2 full_HD dedi: Kullanmak istediğim bir program devamlı bu hatayı veriyor. Ne kadar düzeltmeye çalışsam da düzeltemedim. Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dxgi.dll indirip C:\Windows\SysWow64 dizine atın. Artı 0 Eksi
full_HD dedi: Kullanmak istediğim bir program devamlı bu hatayı veriyor. Ne kadar düzeltmeye çalışsam da düzeltemedim. Windows 7 64 Bit kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Dxgi.dll indirip C:\Windows\SysWow64 dizine atın.