Windows 7 den Windows 10'a Geçmeli Miyim?

intel celeron N3060 / 4gb ram / intel hd graphics donanımlı laptopum var windows 10 yüklü ve herşeyi gecikmeli açıyor windows 7 ye geçmemin bir faydası olur mu acaba?

Celeron pişmanlıktır.RAM ve SSD yüksektmesi ile bir nebze olsa hızlanır.SSD aldıktan sonra format atılacak.Sistemi SSD ye kuracaksın.Sistem hızlanır ama Celeron var ultra hızlı olamaz.
14/01/2020'de yani 14 Ocak 2020'de Windows 7 desteği bitiyor.Eğer offline kullanıcıysanız Windows 7'ye geçin ama online ise ram ssd yükseltmesi yapın sistemi ssd ye kurun ve Windows 10 kurun.

14 Ocak'ta desteği bitecek ve güvenlik güncellemesi alamayacak.Çoğu 3.parti yazılımlar desteğini geri çekecek.Bunlar başlı başınca Windows 7'nin artık kullanılmaması gerektiğini gösteren sebepler.

Hanzo Casper laptop var bende aynı durumdaydım yaklaşık 7-8 ay önce. Sonra temiz bir format ve Windows 10 Pro kurdum, pişman değilim.

Ben bir Windows 7 fanboyu olarak bile Windows 10'a geçtim bugün. Geçeceksen temiz kurulum ile geç. Yazılımlar desteği çekmeye başlayacak. Güvenlik güncellemeleri kesilecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…