Windows 7 den Windows 10'a Geçmeli Miyim?

Beyler günaydın. Bu sabah bilgisayarı win 10 yaptım. Kurulumu yaptım masaüstünü gördüm sonra bilgisayarı kapattım. Güncellemeleri ve driver yüklemelerini şimdi yapmayacağım internetim yok, internet için bugün kuzenime gideceğim. Orada yapıp her şeyi bitireceğim. Sizce driverları ve güncellemeleri bekletmek zararlı mı?

Beyler günaydın. Bu sabah bilgisayarı win 10 yaptım. Kurulumu yaptım masaüstünü gördüm sonra bilgisayarı kapattım. Güncellemeleri ve driver yüklemelerini şimdi yapmayacağım internetim yok, internet için bugün kuzenime gideceğim. Orada yapıp her şeyi bitireceğim. Sizce driverları ve güncellemeleri bekletmek zararlı mı?
Günaydın dostum.Bir zararı olmaz sıkıntı yapma interneti bağladığın zaman teker teker driverları yüklersin,güncellemeleri atarsın. 😊

Driverleri elle yükleyin Driver Booster gibi saçma sapan yazılımlar kullanmayın.

Beyler gerekli olan driverları aygıt yöneticisinden baktım. Küçük olanları oradan yükledim hemencicik. Ama ekran kartı driverını kendim elle yükleyeceğim.
Ama şöyle bir sıkıntı var. Benim ekran kartım amd HD 5650 ama diğer adı amd 6550m diyorlar ve ikisi de aynı ekran kartı yani. Hangisini yükleyeceğim?

@mangalci659

Ben de bir zamanlar senin gibi Windows 7'den vazgeçemezdim. Windows 10'a geçtikten sonra hiç aramaz oldum. Sistem gayet stabil ve sorunsuz çalışıyor şu an.

Windows 7'yi her ne kadar sevsem de artık devri bitti.
Şu an iyi gibi dün geçtim ben. En son 2015'te geçmiştim. O zaman sürücü sorunları vardı, oyundan atıyordu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı