Windows 7 Devri Bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Windows 10'un durduk yere ve sebebi bilinmeden ortaya çıkan onlarca kronik sorunları yerine, 3 saniyede açılan Windows 7 her zaman tercihimdir. Mafia Definitive Edition isimli oyunu bitirir bitirmez tekrardan Windows 7'ye döneceğim. Windows 10 Yüklüyken 20 saniyede açılan bilgisayarım, Windows 7'de bu 7 saniyeye düşüyor.

Microsoft Türkiye'ye göre mi ilerliyor? Microsoft zaten ABD merkezli olduğu için normal. 3-5K maaş ile APU bir sistem alınabilir.

Son düzenleme:
Bir iki kişi var forumda böyle. Birisi Vista, diğeri 7 fanboyluğu yapıyor. Boş verin takılmayın.
İkisinin de ömrü tamamlandı.

Siz zengin olduğunuz için zaten.
@374025'den mi bahsediyorsun?
Vista ve 7 ömrü bitmez, bura Türkiye.
2 GB RAM, Core 2 Duo sistem var. Adam ne kuracak?
Microsoft Türkiye'ye göre mi ilerliyor? Microsoft zaten ABD merkezli olduğu için normal. 3-5k maaş ile APU bir sistem alınabilir.

Herkesin durumu yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vallahi güvenlik güncelleştirmeleri de kesildi. Canı isteyen kullansın. Sonra da "aman bilgilerim çalındı, aman virüs girdi dosyalarıma erişemiyorum para istiyor" demesin

Katılıyorum ama bu efsane öyle kolay kolay ölmez

Benimki niye 50 saniyede açılıyor o zaman? (profilime bak hangi işletim sistemini kullandığımı görürsün )

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…