Windows 10'un durduk yere ve sebebi bilinmeden ortaya çıkan onlarca kronik sorunları yerine, 3 saniyede açılan Windows 7 her zaman tercihimdir. Mafia Definitive Edition isimli oyunu bitirir bitirmez tekrardan Windows 7'ye döneceğim. Windows 10 Yüklüyken 20 saniyede açılan bilgisayarım, Windows 7'de bu 7 saniyeye düşüyor.
Amerika ile Türkiye'yi kıyaslamanız yanlış. Oradaki insanlar bilmem kaç günlük maaşları ile fıstık gibi makine alabilirken, bizim insanımız adam akıllı bir cihaz alabilmesi için bilmem kaç haftalık maaşlarıyla aynı cihazı alabiliyorlar. Herkes sizin gibi zengin olamıyor. Değil mi? Sizin çöp dediğiniz cihazlara mecbur kalıyor bazı insanlar.
Valla güvenlik güncelleştirmeleri de kesildi. Canı isteyen kullansın. Sonra da "aman bilgilerim çalındı, aman virüs girdi dosyalarıma erişemiyorum para istiyor" demesin
Valla güvenlik güncelleştirmeleri de kesildi. Canı isteyen kullansın. Sonra da "aman bilgilerim çalındı, aman virüs girdi dosyalarıma erişemiyorum para istiyor" demesin
Vallahi güvenlik güncelleştirmeleri de kesildi. Canı isteyen kullansın. Sonra da "aman bilgilerim çalındı, aman virüs girdi dosyalarıma erişemiyorum para istiyor" demesin
Windows 10'un durduk yere ve sebebi bilinmeden ortaya çıkan onlarca kronik sorunları yerine, 3 saniyede açılan Windows 7 her zaman tercihimdir. Mafia Definitive Edition isimli oyunu bitirir bitirmez tekrar Windows 7'ye döneceğim. Windows 10 yüklüyken 20 saniyede açılan bilgisayarım, Windows 7'de bu 7 saniyeye düşüyor.