Windows 7 Devri Bitiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncelliği sevenler için, Windows 11 bugün çıksın Windows 10'u anında satarlar.
Ama 2 GB RAM'li 15 yıllık cihazlara mecbur yükleniyor çünkü 8 üstü driver yok.

Anlamıyorlar ki. Ya cihazı çöpe atacaksın ya 7 starter. Başka alternatif yok. Gel de 10 sevdalılarına anlat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncelliği sevenler için, Windows 11 bugün çıksın Windows 10'u anında satarlar.

Anlamıyorlar ki. Ya cihazı çöpe atacaksın ya 7 starter. Başka alternatif yok. Gelde 10 sevdalılarına anlat.

Aynen.
Ya XP, Vista, 7 lazım eski PC'ler için. Düzgün çalışan adam oyun oynar.
Aman ya, sanki Windows 7 dünyada gelmiş geçmiş en çöp işletim sistemi. Size hantal Windows 10'la iyi eğlenceler. Ben arkadaşımı satacak kadar keriz bir insan değilim.
Aynen.

Anlamıyorlar ki. Ya cihazı çöpe atacaksın ya 7 starter. Başka alternatif yok. Gelde 10 sevdalılarına anlat.
Amerika'da eski PC bulamazsın bile, hepsi orta seviye. Microsoft buna göre ilerliyor. Sizin çöp bilgisayarlarla bunları demeniz aşırı normal. Boşuna gidip Windows 10'a laf atmayın. Fanboy falan değilim, doğruları söylüyorum.

Amerika'da eski PC bulamazsın bile, hepsi orta seviye. Microsoft buna göre ilerliyor. Sizin çöp bilgisayarlarla bunları demeniz aşırı normal. Boşuna gidip Windows 10'a laf atmayın. Fanboy falan değilim, doğruları söylüyorum.

Bir iki kişi var forumda böyle. Birisi Vista, diğeri 7 fanboyluğu yapıyor. Boş verin takılmayın.
İkisinin de ömrü tamamlandı.

Kötü bilgisayarlar için hala daha geçerli olan bir işletim sistemi. Ama sistemi iyi olup hala Windows 7 kullananları anlamıyorum. Windows 7'den Windows 10'a geçmeyi Windows 7'yi satmak olarak düşünenler var. Cidden çıldırıyorum.

Amerika ile Türkiye'yi kıyaslamanız yanlış. Oradaki insanlar bilmem kaç günlük maaşları ile fıstık gibi makine alabilirken, bizim insanımız adam akıllı bir cihaz alabilmesi için bilmem kaç haftalık maaşlarıyla aynı cihazı alabiliyorlar. Herkes sizin gibi zengin olamıyor. Değil mi? Sizin çöp dediğiniz cihazlara mecbur kalıyor bazı insanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı