Merhaba arkadaşlar birkaç defa Windows 8.1 yükledim. Fakat hızlanması gerekirken tam tersi dahada yavaşladı. Eğer windows 7'ye Directx 12 desteği gelecekse devam edeceğim Windows 7'ye, gelmeyecekse Windows 8.1 geçmeli miyim?
Ben Windows 8 yavaş demiyorum, Sadece benim pc de özellikle açılışta Windows 7 30 saniyede açılırken Windows 8.1 1.30 dakikayı buluyor herşey güncel bios vs.
Arkadaş Windows 8'in sadece bilgisayarında hantal olduğunu söylemiş. Arkadaşım sen sistem özelliklerini yazar mısın ? Windows 8.1 ' in biraz hantal olması garip. Belki sisteminden kaynaklanıyordur.
O sorun senin bilgisayarınla alakalı. Windows 8.1 ile değil. Windows 7 kurduğunda, bir sürü Windows güncellemesi gelir. 150 ye yakın. Ama Windows 8.1 de şimdiye kadar en fazla 5 tane geldi bana. O yüzden Windows 8.1 günceldir, daha iyidir.
O sorun senin bilgisayarınla alakalı. Windows 8.1 ile değil. Windows 7 kurduğunda, bir sürü Windows güncellemesi gelir. 150 ye yakın. Ama Windows 8.1 de şimdiye kadar en fazla 5 tane geldi bana. O yüzden Windows 8.1 günceldir, daha iyidir.